23 de absolvenți de la clasa de „Științe ale naturii“, de la Colegiul Unirea, au intrat la medicină, restul intrând la alte facultăți din țară, printre care și cea de farmacie. " />
Aproape toți absolvenții unei clase de la Unirea, admiși la medicină civilă sau militară; patru dintre ei au fost primii pe liste
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Aproape toți absolvenții unei clase de la Unirea, admiși la medicină civilă sau militară; patru dintre ei au fost primii pe liste

 

Pagina: 1 - 2 | Urmatoarea

 

 

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 11-08-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

 

Pagina: 1 - 2 | Urmatoarea

17 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Cum dracu sa intri cu 10 fara examen ? Pai si pe ce i-au pus nota ? Eu nu zic ca nu intra dar asta este un balet de rahat specific romanesc. Ok nene il admiti fara examen dar scrii acolo "admis fara examen" nu nota 10 pentru ca nu ai corectat NIMIC si nu ai pe ce sa-i pui 10.

  DE piscot, postat pe 11-08-2017, la 07:06

 • Felicitari tuturor copiilor sarguinciosi din aceasta clasa, liceu, oras, tara! Felicitari parintilor care i-au sustinut, dar nu trebuie uitata doamna diriginta GRIGORIU, LILIANA, careia ii multumim pentru "stofa de OM", pentru materia predata, fizica, cea care pe multi i-a cucerit si ajutat la admitere, (fara a se preciza mai sus), pentru sustinerea si sfaturile de mama pe care le-a avut mereu "la indemana". Profesor de exceptie, om de inalta tinuta morala, asa cum rar se mai gasesc astazi. Nu trebuie omisa doamna prof. de matematica, IFTIMIE, de care nu se aude decat rar, dar care este varful excelentei in matematica CNU. Degeaba rezolvi probleme la fizica si chimie, daca nu detii instrumentele matematicii... Sa dam Cezarilor, ce e al lor.... Va multumim, DOAMNELOR PROFESOARE!!!! Fara dumneavoastra, nu eram ceea ce suntem!

  DE eleva, postat pe 11-08-2017, la 07:48

 • Indiferent cum au intrat la facultate acesti minunati elevi, nu trebuie pusa la indoiala capacitatea si valoarea lor. 10 poate insemna media de la bac sau a celor patru ani de liceu, ceea ce e unii, de calitatea lui piscot, nu inteleg. Succes pe viitor acestor tineri exceptionali si nu uitati ca aveti obligatia de a pune pe picioare sistemul medical din Romania!

  DE retardatul de piscot, postat pe 11-08-2017, la 08:16

 • Cand faci parte din lotul national al Romaniei la biologie, ce mama dracului de examen sa mai dai ca sa intri la facultate? Baiatul asta a reprezentat tara peste hotare! Stie biologie pe paine, cum se spune. Bravo! Si la alte facultati este aceeasi practica, esti in lotul national la nu stiu ce materie, din stat esti admis fara examen si cu 10 ! Da ce sa-i faci, trebuie sa fii rau, altfel te gadila la limba!

  DE te gadila la limba, postat pe 11-08-2017, la 08:28

 • Acel 10 este mai mult decat muncit. Stiti ce înseamna s? fii în lotul na?ional de biologie? De câ?i ani de munc? ai nevoie? Nu mai pune?i la îndoial? rezultatele acestor tineri care muncesc din greu.

  DE ana, postat pe 11-08-2017, la 08:32

 • PS

  DE Cititor, postat pe 11-08-2017, la 08:56

Trebuie sa te loghezi sau sa te inregistrezi pentru a posta un comentariu.

COMENTARIU

0 din 350 cuvinte permise
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost