Zeci de uși salvate din celebrul hotel newyorkez Chelsea, vândute la licitaţie cu peste 500.000 de dolari
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Zeci de uși salvate din celebrul hotel newyorkez Chelsea, vândute la licitaţie cu peste 500.000 de dolari
Zeci de uși salvate din celebrul hotel newyorkez Chelsea, vândute la licitaţie cu peste 500.000 de dolari
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cincizeci de uşi vechi salvate din legendarul Hotel Chelsea din New York, frecventat de mari nume ale lumii artistice precum Leonard Cohen, Janis Joplin, Andy Warhol, Jimi Hendrix, Bob Dylan şi Madonna, au fost vândute la licitaţie cu peste 500.000 de dolari, relatează AFP. Acesta este deznodământul demersului unui fost om al străzii care, în 2012, a salvat aceste uşi care urmau să ajungă la groapa de gunoi după ce boemul stabiliment de pe 23rd Street a fost închis pentru un proces complex de renovare.
Loc preferat de întâlnite al "generaţiei beat", Hotelul Chelsea a adăpostit "crema" muzicii, literaturii moderne, picturii şi cinematografiei. De la deschiderea sa, în 1884, Hotelul Chelsea a fost un refugiu pentru scriitori şi artişti care au locuit aici timp de câteva săptămâni sau pe perioadă nedeterminată. Printre aceştia s-au numărat Mark Twain, Jack Kerouac, Bob Marley, Humphrey Bogart, Joni Mitchell şi Andy Warhol.
Continuarea pe  https://bit.ly/2JMVDEL


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost