Vrânceni la UPU în a doua zi de Paști, după ce au fost bătuți
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrânceni la UPU în a doua zi de Paști, după ce au fost bătuți
Vrânceni la UPU în a doua zi de Paști, după ce au fost bătuți
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr din Focșani a ajuns în a doua zi de Paști la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani după ce a fost bătut. El prezenta semne de lovire în regiunea capului și a feței, dar nu a avut nevoie de internare, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „S.L.A., în vârstă de 18 ani din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune, echimoză ochi drept. Pacientul nu se internează”.
    Tot în a doua zi de Paști, un tânăr din Focșani a fost rănit în regiunea toraco-abdominală și a șoldului drept în timpul unui accident rutier. „N.E.D., în vârstă de 25 de ani, din Focșani, traumatism toraco-abdominal drept prin accident rutier, contuzie șold drept. Pacientul nu se internează”.
    Un bărbat din Răstoaca, pe fondul consumului de alcool, a suferit arsuri de gradul III și II la nivelul toracelui. El a fost internat de urgență la chirurgie plastică.
„C.C., în vârstă de 45 de ani, din localitatea Răstoaca, arsură prin flacără torace posterior și lombar grad III aproximativ 5% și gradul II A, aproximativ 10%, intoxicație acută cu alcool, etilism cronic. Internat chirurgie plastică”.
    Și un bărbat din Măicănești a ajuns în a doua zi de Paști la UPU cu multiple semne de agresiune la nivelul capului și a feței, traumatism de torace și coloană, dar a refuzat să fie internat. „P.C., în vârstă de 41 de ani, din localitatea Măicănești, traumatism cranio-facial cu plăgi escoriate piramidă nazală și suborbital drept, traumatism toracic și coloană L5, prin agresiune. Pacientul refuză internarea”.
    De asemenea, un bărbat din Golești a fost la un pas de moarte, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață, în prezent el aflându-se internat în cadrul secției de Terapie Intensivă. „V.V., în vârstă de 41 de ani, din localitatea Golești, stop cardio-respirator resuscitat. Internat cardiologie-ATI”.
    Tot pe fondul consumului de alcool, și un bărbat din Nereju a fost victima unei agresiuni fizice. El a ajuns la UPU în a doua zi de Paști, fiind lovit în zona feței și prezentând stare de agitație. Medicii i-au recomandat consult psihiatric. „C.V., bărbat în vârstă de 41 de ani, din Nereju, traumatism cranio-facial prin agresiune (afirmativ), hematom palpebral, agitație psihomotorie, etilism cronic. Bilet de trimitere psihiatrie”.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Am insotit un membru al familiei care avea o problema medicala in data de 18 aprilie 2017 orele 19,45-21.35 la Serviciul UPU din cadrul Spitalului Judetean.Am ramas impresionat de modul operativ si afectiunea cu care erau tratati toti cei care apelau la ajutorul personalului de garda si reclamau diverse afectiuni,de la dureri de masele,puseuri de tensiune,crize biliare,artroze si alte afectiuni.Felicitari personalului care a actionat chiar urgent,cu multa afectiune si operativ fata de solicitarile celor care s-au prezentat in tura lor.

    DE contribuabil, postat pe 19-04-2017, la 21:13

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost