Vrânceancă însărcinată, la spital după ce ar fi fost lovită de cumnat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrânceancă însărcinată, la spital după ce ar fi fost lovită de cumnat
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O tânără din comuna Vrâncioaia a ajuns duminică la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului județean, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit unor surse din cadrul poliției, între tânără și cumnatul acesteia s-ar fi iscat un conflict spontan. Tânăra, care potrivit buletinului de presă al spitalului, este însărcinată în 20 de săptămâni, ar fi fost lovită de cumnatul său. „B.C., femeie în vârstă de 27 de ani, din Vrâncioaia, contuzie coloană cervicală, agresiune, sarcină 20 săptămâni, în evoluție. Pacienta nu se internează”.
    O femeie din comuna Fitionești a ajuns duminică la UPU, după ce, pe fondul unei tulburări depresive, a înghițit mai multe medicamente. „B.M., femeie în vârstă de 42 de ani, din Fitionești, ingestie voluntară medicamentoasă, tulburare depresivă. Pacientei i se recomandă consult psihiatric”.
    Tot în cursul zilei de duminică, la UPU au mai ajuns și doi minori, de 14 și respectiv 15 ani, după ce au fost victime ale agresiunilor fizice. „C.A.I.C., persoană de sex masculin, în vârstă de 14 ani, din localitatea Cotești,  traumatism mână dreaptă prin agresiune. Pacientul nu se internează. V.I., persoană de sex masculin, în vârstă de 15 ani, din localitatea Dumitrești, plagă palpebrală ochi drept prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Un tânăr din comuna Poiana Cristei a fost internat la chirurgie, după ce a căzut de pe bicicletă. „A.F., bărbat în vârstă de 18 ani, din comuna Poiana Cristei, policontuzionat prin cădere de pe bicicletă, traumatism cranio-cerebral acut închis cu escoriație braț stâng,  comoție cerebrală post traumatică, contuzie umăr și șold stâng, contuzie torace, escoriații toracice post traumatice. Internat chirurgie”.
    Un bărbat din localitatea Gura Caliței a fost implicat în cursul zilei de duminică într-un conflict, la care au mai luat parte alți doi consăteni. În urma altercației, bărbatul a ajuns la UPU fără doi dinți. „B.G., bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Gura Caliței, lipsă doi incisivi prin agresiune. Pacientul nu se internează”.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost