Vrâncean vitezoman depistat de polițiștii buzoieni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean vitezoman depistat de polițiștii buzoieni
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr din Vrancea a fost depistat de polițiștii buzoieni, în cadrul unei acțiuni de creștere a gradului de siguranță rutieră, conducând cu viteză peste limita legală, la data de 8 august, pe pe DN2 E85 în localitatea Oreavu. Viteza înregistrată de aparatul radar a fost de 118 Km/h, după cum se arată în buletinul de presă al IPJ Buzău „Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră la nivelul judeţului, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat pentru neregulile constatate în trafic 121 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 8 permise de conducere. Aparatele radar care au acţionat pe principalele artere de circulaţie au înregistrat 49 de autovehicule ce au depăşit regimul legal de viteză iar în două situaţii s-a impus reţinerea permisului de conducere (cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatele radar pe DN2 E85 în localitatea Oreavu, în cazul unui vrâncean în vârstă de 23 de ani  - 118 Km/h)”, se arată în buletinul de presă al IPJ Buzău.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost