Vrâncean condamnat la 8 ani de închisoare după ce și-a OMORÂT SOȚIA
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean condamnat la 8 ani de închisoare după ce și-a OMORÂT SOȚIA
Vrâncean condamnat la 8 ani de închisoare după ce și-a OMORÂT SOȚIA
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Bărbatul din Obrejița, care în noiembrie anul trecut și-a omorât soția în bătaie, a fost condamnat la închisoare, fără a fi încheiat cu anchetatorii vreun acord de recunoaştere a vinovăției. El a primit o pedeapsă de 8 ani de închisoare, fiind obligat să achite cheltuieli judiciare către stat.
„Condamnare fără acord de recunoaştere (…) Condamnă pe inculpatul M(…) GHEORGHE, în prezent aflat în Penitenciarul Focşani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei (…) la o pedeapsă de 8 ani închisoare și 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit.a și b Cod penal; (…) mențin măsura arestării preventive luată față de inculpat prin mandatul de arestare preventivă (…) emis de Tribunalul Vrancea. (…) deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului perioada reținerii și arestării preventive începând cu 03.11.2017 la data pronunțării prezentei sentințe. (…) dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul la plata sumei de 1000 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică astăzi, 11.05.2018“, este decizia luată de magistrații Tribunalului Vrancea. 

Conform rechizitoriului, Gheorghe M., de 67 de ani, în noaptea de 2/3 noiembrie 2017, în timp ce se afla în locuinţa sa, în urma unui conflict spontan a lovit-o în zona capului şi a toracelui cu pumnii pe soţia sa, exercitând totodată compresiuni în zona toracicăa acesteia, care i-au provocat victimei un traumatism toracic cu multiple fracturi costale. În cele din urmă, leziunile au dus la decesul femeii. Procurorii spun că inculpatul a avut o atitudine sinceră, recunoscându-şi fapta pentru care va fi judecat.
Din anchetă a rezultat că în seara zilei de 2 noiembrie 2017 cei doi soţi s-au luat la ceartă. În timp ce femeia stătea pe pat, soţul a început să o lovească cu pumnii. Sub ploaia de lovituri, femeia s-a prăbuşit la pământ, situaţie care nu l-a înduioşat pe soţul furios, care a continuat să o lovească şi în timp ce era căzută. După ce şi-a vărsat nervii pe ea, femeia a reuşit să se ridice şi să se aşeze pe pat, cerându-i totodată soţului ei să cheme salvarea pentru că nu se simţea bine. Bărbatul a refuzat să facă acest lucru şi s-a aşezat în pat, adormind. În jurul orei 01.30, acesta s-a trezit şi a mers afară, iar când a revenit în casă şi a vrut să se aşeze din nou pe pat, lângă soţia sa, pe care o bătuse, şi-a dat seama că aceasta nu mai respiră. Panicat, bărbatul şi-a sunat fiica şi i-a cerut acesteia să vină până la el, să vadă ce s-a întâmplat cu mama.
În momentul în care şi-au dat seama că femeia nu mai suflă, s-a sunat la 112. Apelul la 112 s-a făcut puţin după ora 2.00 noaptea, iar la casa soţilor din Obrejiţa a ajuns un echipaj medical. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie, care era decedată. Ulterior au ajuns şi politiştii, dar şi procurorul de caz, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Bărbatul a ajuns atunci la sediul Parchetului Județean pentru a fi audiat, după care pe numele său a fost emis un mandat de arestare, mandat care a fost ulterior prelungit. Conform rechizitoriului, sora şi fiul femeii au spus că se constituie părţi civile în dosar, urmând ca sumele să fie precizate la instanţă.
Potrivit unor surse, cei doi soţi se certau frecvent. Bărbatul a explicat că starea conflictuală era generată de plecările soţiei de acasă, fără să-i şi spună unde merge. Un alt motiv au fost excesele de gelozie ale bărbatului acuzat de omor.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost