Vrâncean arestat după ce A DAT FOC propriei case în care dormeau trei copii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean arestat după ce A DAT FOC propriei case în care dormeau trei copii
Vrâncean arestat după ce A DAT FOC propriei case în care dormeau trei copii
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un bărbat de 37 de ani, din comuna Vârteșcoiu, a fost reținut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, într-un dosar în care este cercetat pentru distrugere și tentativă la omor calificat. Ieri, el a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă, primind mandat pentru 30 de zile.
    Potrivit anchetatorilor, Vasile Dragoș M. a comis faptele în luna iulie a anului trecut. Inițial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, după care competența a fost declinată către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care în urma cercetărilor efectuate au decis reținerea bărbatului. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a propus instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui bărbat, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tentativă la omor. Lucrătorii Postului de Poliție Vârteșcoiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 23 iulie 2017 inculpatul a incendiat cu intenție o anexă a locuinței proprietate personală, distrugând bunuri și punând în pericol viața mai multor persoane aflate în locuință”, ne-a declarat Marinela Arginteanu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.
    În noaptea de 22/23 iulie anul trecut, bărbatul și soția sa au mers la o nuntă, unde inculpatul a consumat băuturi alcoolice. Cei doi soți s-au întors acasă spre dimineață, iar în data de 23 iulie, în jurul orei 10.00, supărat fiind și, probabil, și cu mintea încă tulbure de alcool, s-a dezbrăcat, și-a stropit maioul cu benzină, apoi s-a urcat pe o scară. Când a ajuns în vârful scării, bărbatul a dat foc maioului, apoi l-a aruncat în podul imobilului, declanșând un incendiu de amploare. În timp ce casa ardea, în locuință se aflau trei copii și un adult, care dormeau, iar alți doi copii se jucau în curtea imobilului.
    Magistrații de la Tribunalul Vrancea au dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile. El poate face contestație, întrucât hotărârea nu este definitivă. „(...) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(...) VASILE DRAGOŞ, cercetat pentru infracţiunile de distrugere (...) şi tentativă la omor calificat (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.01.2018 şi până la data de 07.02.2018. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (...) Ia act că asistența juridică a fost asigurată de apărător ales. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 09.01.2018, ora 13.45”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost