Vrâncean acuzat că şi-a VIOLAT FIICA; el a fost arestat preventiv
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean acuzat că şi-a VIOLAT FIICA; el a fost arestat preventiv
Vrâncean acuzat că şi-a VIOLAT FIICA; el a fost arestat preventiv
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurală Coteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, au finalizat ancheta în cazul unui bărbat suspectat că şi-ar fi violat fiica în vârstă de 14 ani. Urmare a probelor adunate, ieri, procurorii au cerut instanţei de judecată arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Instanţa a admis propunerea Parchetului, astfel că bărbatul, din comuna Poiana Cristei, a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea. Hotărârea instanţei nu este deifnitivă.
“(...) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B(...) V(...) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 06.06.2018, până la data de 05.07.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (...) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu în cuantum de 130 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 06.06.2018, ora 15:00”, au decis judecătorii.
În vara anului trecut poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o fată de 14 ani ar fi fost violată de propriul tată, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Cristei. Conform celor sesizate atunci, copila ar fi fost violată în timp ce se deplasa împreună cu tatăl ei printr-o zonă împădurită, cu scopul de a ajunge dintr-un sat în altul. De asemenea, ar fi fost violată și în casa familiei. La momentul depunerii plângerii la poliţie, surse oficiale spuneau că fata ar fi povestit unei persoane apropiate cele petrecute, iar aceasta din urmă a dus-o la poliţie pentru a povesti calvarul prin care trecea.
În plângerea depusă anul trecut se arăta că tatăl ar fi violat-o de mai multe ori, încă de la vârsta de 12 ani. Multă vreme fata a suportat calvarul pentru că ar fi fost ameninţată de bărbat. Mai mult, despre cele întâmplate ar fi ştiut şi surorile ei, dar nici acestea nu au avut curajul să spună ceva.
De la momentul depunerii plângerii şi până în prezent, anchetatorii au tot făcut verificări în acest caz, pentru a putea stabili dacă cele relatate de fată sunt sau nu adevărate. În plus, o vreme tatăl ar fi fost plecat de acasă, fapt ce i-a împiedicat pe politişti să discute cu el. La audieri, el nu a recunoscut comiterea faptei. Cu toate acestea, probele adunate în dosar au fost împotriva lui, fapt ce a dus la reţinerea şi ieri la arestarea sa.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost