Vrancea, în topul înmatriculărilor de firme
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrancea, în topul înmatriculărilor de firme
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Vrancea este în topul național al numărului de înmatriculări de firme în 2018, arată o situație a Oficiului Registrului Comerțului. Conform analizei, în primele luni din an, au fost 750 de înmatriculări la ONRC, comparativ cu 549 în perioada similară a anului trecut, adică o creștere de 36,6%. Au fost înmatriculate 334 de SRL-uri, 260 de II-uri și 119 PFA-uri. În ceea ce privește firmele care au intrat în insolvență, ONRC menționează că au fost înregistrate 35 de cazuri în 2018, cu două mai puțin decât în perioada similară a anului trecut. Cei de la ONRC menționează că, la sfârșitul lunii aprilie, funcționau 16036 de agenți economici în Vrancea, comparativ cu 15119 în urmă cu un an de zile. Cei mai mulți agenți economici sunt persoane juridice, 9382 dar mai sunt înregistrate și 6654 de persoane fizice autorizate. În statistica de la ONRC au fost considerați activi doar profesionișitii care nu şi-au declarat suspendarea activităţii şi nu se află în nici una din stările ce pot duce la pierderea personalităţii juridice. „Din numărul total de profesionisti înregistraţi în Registrul Comerţului, au fost excluşi profesioniştii cu suspendare temporară a activităţii, sucursalele fără personalitate juridică, profesioniştii radiaţi, profesioniştii aflaţă în dizolvare, lichidare, reorganizare judiciară, faliment, insolvență, etc”, precizează ONRC. De remarcat este faptul că majoritatea firmelor din Vrancea au acționariat autohton și sunt deținute de bărbați. Astfel, la nivelul județului sunt înregistrați 13007 acționari sau asociați la cele 9382 de firme. Peste 63% dintre acești asociați/acționari, adică 8226 sunt bărbați iar 4781 sunt femei. În ceea ce privește capitalul social, 857 firme au participare străină la capital, cu o valoare a capitalului social subscris de 54,1 milioane euro.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost