Volei, Divizia A2 – Meci de antrenament pentru focșănence!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Volei, Divizia A2 – Meci de antrenament pentru focșănence!
Volei, Divizia A2 – Meci de antrenament pentru focșănence!
CS Top Volei 05 Constanța – CSM Focșani 2007
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Voleibalistele senioare ale Focșaniului vor juca, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 12.00, la Constanța, cu CS Top Volei 05. Pentru fetele antrenate de profesorul Marian Rădulescu meciul va fi mai mult de antrenament, junioarele Constanței neputând pune vreo problemă oaspetelor, mult mai experimentate și mai valoroase! Constănțencele au evoluat în prima etapă tot acasă, unde au întâlnit fosta divizionară A1 CSM Unic Piatra Neamț, în fața cărea au cedat în trei seturi – la 10, la 8 și la 15. CSM Focșani 2007 a jucat în sala LPS cu CSM București de care a trecut cu 3-1. Mâine, la finalul întâlnirii de la Constanța nu poate fi altfel decât a fost și la terminarea jocurilor din prima etapă: Top Volei, învinsă iar CSM 2007 câștigătoare.
Pentru profesorul Marian Rădulescu meciul va fi un foarte bun prilej să le trimită în teren și să le vadă la lucru într-o partidă oficială pe cele mai tinere echipiere, Lavinia Ifrim și Miruna Pușcă, pentru a le numi doar pe cele care au fost în lotul pentru întâlnirea cu CSM București, cărora li se pot adăuga și alte jucătoare foarte tinere în grupul celor care vor pleca astăzi la Constanța.
Rezultatele primei etape indică o stratificare a clasamentului seriei în formații ce pot pretinde clasarea pe primele locuri și celelelate echipe! În prima categorie intră Rapid București, CSM Unic Piatra Neamț, CSM Focșani 2007 și CSU Galați, toate învingătoare sâmbăta trecută. Aproape de acestea se poate așeza CSMedgidia, în timp ce grupările celelalte, alcătuite preponderent din junioare nu pot pretinde prea mult de la ediția de campionat care a început la 7 octombrie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost