Viitorul album al lui Eminem va fi lansat la 15 decembrie, cu o pleiadă de staruri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Viitorul album al lui Eminem va fi lansat la 15 decembrie, cu o pleiadă de staruri
Viitorul album al lui Eminem va fi lansat la 15 decembrie, cu o pleiadă de staruri
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Data lansării noului album al rapperului american Eminem, după o pauză de patru ani, este în sfârșit cunoscută: va fi la 15 decembrie și va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys, relatează AFP. Un extras din cel de-al 9-lea său album intitulat ''Revival'' a fost dezvăluit în noiembrie. Este vorba de ''Walk on Water'', în care cântă alături de superstarul Beyoncé. Însă data lansării albumului a fost dezvăluită de abia marți. Rapperul în vârstă de 45 de ani a oferit câteva detalii pe rețelele de socializare, mai ales numele celor care au colaborat la acest proiect, precum Skylar Grey, Kehlani, Alicia Keys, Pink, Ed Sheeran sau rockerii din trupa X Ambassadors.
Skylar Grey, care figurează pe single-ul ''Tragic Endings'', a mai colaborat cu Eminem. El a compus hitul ''Love the Way You Lie'' (2010) în care Eminem cântă în duet cu Rihanna și a avut o apariție pe ''I need a Doctor'' al lui Dr. Dre. Eminem are o singură colaborare cu un rapper mai puțin cunoscut, Phresher, care și-a exprimat pe Instagram bucuria de a fi colaborat cu marele — ''Greatest of all time''—Eminem. Deși a fost mai discret în ultimii ani, rapperul ajuns la maturitate și-a făcut auzit glasul în două ocazii: pentru a-l critica pe președintele republican Donald Trump și, mai recent, într-un rap improvizat la gala Hip-Hop Awards decernate de Black Entertainment Television.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost