Vietnam: Autorităţile au îndepărtat lebedele de pe un lac, deoarece acesta găzduia în mod tradiţional broaște ţestoase
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vietnam: Autorităţile au îndepărtat lebedele de pe un lac, deoarece acesta găzduia în mod tradiţional broaște ţestoase
Vietnam: Autorităţile au îndepărtat lebedele de pe un lac, deoarece acesta găzduia în mod tradiţional broaște ţestoase
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Autorităţile din Vietnam au decis să îndepărteze lebedele care fuseseră aduse din Belgia pentru a popula cunoscutul parc Hoan Kiem din Hanoi, pe fondul temerilor că păsările nu rezonează cu tradiţia ţestoaselor care trăiau în acest lac, a informat marţi presa locală, citată de DPA. La doar câte ore de la introducerea lebedelor pe lacul Hoan Kiem, păsările au fost îndepărtate în toiul nopţii de luni şi mutate pe un lac din apropiere, a raportat site-ul de ştiri Vnexpress. "Mai mulţi oameni de ştiinţă cred că lebedele nu se potrivesc istoriei şi culturii lacului", a declarat un responsabil de la societatea care se ocupă de canalizarea oraşului pentru Vnexpress.
Decizia intervine în contextul în care Hoan Kiem este asociat de multă vreme cu o specie rară de ţestoasă cu carapacea moale, chiar dacă ultima dintre acestea a murit în 2016. Ha Dinh Duc, un biolog care a lucrat anterior pentru a proteja populaţia de broaşte ţestoase din lac, a declarat pentru Vnexpress că nu a aprobat introducerea unei noi specii pe lacul Hoan Kiem. "Nu este un loc unde poţi plasa orice animal. Dacă vom pune lebede, va deveni un lac al lebedelor. Să lăsăm Hoan Kiem să fie ceea ce este", a argumentat acesta.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost