VIDEO : „Un pas în urma serafimilor“, film turnat și la Colegiul Unirea din Focșani, are premiera sâmbătă la Happy Cinema în prezența regizorului și a doi actori

1
2919


„Un pas în urma serafimilor”, film turnat și la Colegiul Național Unirea din Focșani, la finele lui 2015 și începutul lui 2016, va avea premiera de gală la Happy Cinema din Focșani Mall, sâmbătă, 23 septembrie a.c.. Filmul va avea două proiecții de gală la Happy Cinema Focșani: de la ora 17:00 și de la ora 19:00. La eveniment vor participa regizorul Daniel Sandu, actorii Ștefan Iancu și Cristian Bota. 
    Conform event-ului creat pe Facebook, „Un pas în urma serafimilor” spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și urmează cursurile unui seminar teologic ortodox. „Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu și Radu Botar. Scenariul și regia poartă semnătura lui Daniel Sandu, imaginea aparține lui George Dăscălescu, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu, costumele de Cireșica Cuciuc, scenografia este semnată de Adrian Cristea, iar Marius Leftărache s-a ocupat de sound-design. Producători sunt Ada Solomon și Ioana Drăghici.

    „Un pas în urma serafimilor” a fost dezvoltat din 2008 în cadrul unora dintre cele mai prestigioase workshop-uri de profil: CineLink 2008, Ekran Wajda School 2010, Berlinale Co-Production Market 2013, Les Arcs Coproduction Village, Baltic Event Coproduction Market. Debutul în lungmetraj al regizorului Daniel Sandu este o producție Hi Film Productions, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Programul MEDIA – EUROPA CREATIVÄ‚ al Uniunii Europene, Hollywood Multiplex București Mall, Dr. Oetker, Vodafone România, MEDA, Praktiker România, Alphega Farmacie. Un pas în urma serafimilor este distribuit în România de microFILM, iar la nivel internațional de INDIE SALES.
    Conform dinfilme.ro, „”Un pas în urma serafimilor” este inspirat din întâmplări reale, mai exact din experiența regizorului din timpul anilor de studiu la un seminar de teologie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here