VIDEO: Ultimul film al lui Spielberg, întrerupt la premieră de două ori din cauza unor probleme tehnice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Ultimul film al lui Spielberg, întrerupt la premieră de două ori din cauza unor probleme tehnice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Premiera mondială a noului film science-fiction al lui Steven Spielberg "Ready Player One" de duminică seară, de la festivalul SXSW, a fost oprită de două ori din cauza dificultăţilor tehnice, relatează The Wrap. Noul film al lui Spielberg rula de o oră şi jumătate când sunetul a început să nu se mai audă, ceea ce audienţa a crezut iniţial că e ceva intenţionat, până când şi imaginea s-a oprit, iar publicul a început să vocifereze.
Filmul, care avusese parte de o reacţie bună din partea spectatorilor până atunci, a fost reluat în curând dar apoi s-a oprit în exact acelaşi loc, ceea ce a declanşat râsete în rândul cinefililor care au fost suficient de norocoşi să prindă un bilet la premiera ecranizării după romanul best-seller al lui Ernest Cline. Fanii au vociferat în scaunele lor când filmul s-a reluat pentru a doua oară, iar după ce pelicula a reuşit să depăşească partea care a creat dificultăţi publicul a sărit de pe scaune şi a început să aplaude.
Totuşi, notează The Wrap, sincopa pare să fi creat un moment de simpatie din partea publicului, în contextul în care s-a aplaudat frenetic la reluare. În plus, notează site-ul, momentul neaşteptat de tăcere s-a potrivit perfect cu ce se întâmpla în film la momentul respectiv. Când filmul s-a încheiat şi Spielberg, împreună cu distribuţia, au urcat pe scenă, au fost întâmpinaţi cu ovaţii la scenă deschisă, mai notează sursa citată.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost