VIDEO: Tânăr târât de polițiști până la mașina Poliției și încătușat; acesta înjură și nu se lasă băgat în autoturism
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Tânăr târât de polițiști până la mașina Poliției și încătușat; acesta înjură și nu se lasă băgat în autoturism
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiUn bărbat din Gugești a postat public vineri pe pagina sa de Facebook un film despre care a scris „Arestare în forță în mijlocul comunei Gugești“. În film se vede cum doi polițiști târăsc un tânăr până la mașina de Poliție. Acesta înjură și nu se lasă băgat în autoturism. El strigă de mai multe ori: „Nu mai m-atingeți!“. În cele din urmă, împingând portiera, cei doi polițiști reușesc să-l bage pe tânăr în mașină și părăsesc zona. Pe film se aude un bărbat care spune că a văzut când oamenii legii l-ar fi lovit pe tânăr, ba chiar îi întreabă pe cei doi polițiști dacă au mandat. Conform unei tinere care ne-a scris pe pagina noastră de Facebook, tânărul ar fi făcut scandal la o agenție de pariuri din comună, după ce ar fi pierdut o sumă de bani, iar angajata agenției ar fi chemat poliția.
    "Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gugești au fost sesizați în jurul orei 16:07, cu privire la faptul că un barbat, în vârstă de 24 de ani, din Gugești, este agitat psihomotor și adresează injurii persoanelor din jur. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat bărbatul și l-au legitimat, acesta continuând să adreseze cuvinte jignitoare și să provoace scandal, fapt pentru care s-a procedat la măsura încătușării. Bărbatul a fost sancționat conform legii 61, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare și provocarea de scandal în spații publice. Ulterior, bărbatul a fost internat la o unitate medicală, aflându-se în stare vădită de ebrietate", au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost