VIDEO şi GALERIE FOTO: Ziua în care sportivul părăsește arena…
VIDEO şi GALERIE FOTO: Ziua în care sportivul părăsește arena…
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi
Spectatorii care au umplut duminică seara Sala Polivalentă pentru jocul de Ligă dintre CSM Focșani 2007 și CSM Făgăraș au avut un moment de surprindere, poate și de revelație!
Surprinderea că unul dintre cei mai apreciați jucători ai Focșaniului, talentatul, percutantul și discretul Adrian Băluț, jucătorul brașovean venit de la Dinamo București să dea un plus de valoare formației antrenate de profesorul Viorel Ciubotaru, se retrage din viața competițională. Revelația că oricând poate apărea un astfel de moment pentru mulți dintre cei din tribune. Sau poate, chiar din teren, pentru că viața are imprevizibilele sale!
Retragerea lui Adi Băluț a fost forțată de o accidentare gravă, care a repetat-o pe cea din urmă cu exact un an. Și, ca o ciudată coincidență, tot într-un turneu de pregătire, într-un joc pe care, ca de obicei, extrema Băluț l-a trăit ca pe unul în care se cuvine să dea tot ce poate, ca un adevărat profesionist!
După accident a considerat că este timpul să pună punct unei cariere care pentru el a avut multe lumini, dar și umbre precum cele două accidentări care l-au scos din arenă. S-a retras bărbătește, fără a pretinde să rămână ca jucător la CSM Focșani 2007, cu care avea contract de jucător, în condițiile în care era greu de prevăzut când și dacă va mai putea fi Băluț cel de dinaintea ultimei accidentări. Iar colegii de echipă și conducerea tehnică, suporterii i-au pregătit o ceremonie de retragere simplă și emoționantă! Așa cum este suficient de bine cunoscut, echipa i-a oferit prin căpitanul Mihăiță Miroiu, o minge de handbal cu semnăturile tuturor colegilor, iar suporterii au pregătit un mare banner pe care au scris ”Mulțumim, Adi Băluț! Ai pierdut doar un meci, nu și respectul nostru!” Reacția spectatorilor din tribune, care au aplaudat în picioare, a fost emoționantă, în consens cu respectul transmis de pe banner!Din echipa de handbal a CSM Focșani 2007 – ediția 2017-2018 nu mai fac parte câțiva jucători care au făcut istorie pentru handbalul focșănean pentru care au jucat ani mulți și cu care au promovat în premieră în Liga Națională. Și care, cu siguranță, se bucură de același respect din partea celor care i-au urmărit în teren ca handbaliști de-a lungul timpului. Nici pentru ei ieșirea din arenă nu a fost ușoară. Însă manieră în care a fost nevoit să iasă din scenă Adrian Băluț are un dramatism ale cărei dimensiuni le-a trăit doar brașoveanul handbalist adoptat repede de focșăneni. Și, poate, îl vor fi simțit și cei care – în cu totul alte profesii - au fost în situații similare.
Finalul poveștii încă nu a fost scris! Pentru că, așa cum jucătorii care nu mai fac parte din lot vin la meciurile echipei de care le este greu să se desprindă, și Adrian Băluț, cu care clubul nu a rupt imediat contractual - și nu a intrerupt contactul, va mai avea relații cu CSM Focșani 2007. La cererea lui și la dorința clubului pentru care a jucat.
Pentru cine a fost nevoit să părăsească arena - de sport, sau din oricare altă muncă, și a trăit prin și pentru acea muncă, este limpede că atunci când s-a retras din arenă rămâne arena – în sens generic - în el!               
     

Galerie foto

 

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Equanimity
Data: 14-09-2017
Descriere:


+ Mareste Poza

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO: Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi de liceu; în loc să-i despartă, colegii i-au cerut agresorului să dea până curge sângele
Doi elevi de liceu s-au bătut luni, în apropiere de Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, bătaia fiind filmată de mai mulți colegi de-ai celor doi. Una dintre filmări a ajuns și la Monitorul de Vrancea, iar imaginile ne-au îngrozit.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost