EXCLUSIV! VIDEO şi GALERIE FOTO: Noul Duster a fost prezentat la Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
EXCLUSIV! VIDEO şi GALERIE FOTO: Noul Duster a fost prezentat la Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi
Noul Duster realizat de Dacia a fost lansat, aseară, la Focșani în cadrul unui eveniment festiv organizat de General Autocom, reprezentantul grupului Renault în municipiu. Noul model Duster aduce câteva premiere tehnologice pentru Dacia și pune accent pe confortul pasagerilor. Câteva dintre noutățile care sunt propuse de noul Duster sunt sistemul de avertizare la depășire în unghiul mort, camera multiview, senzor de lumină automat, sistem de pornire fără cheie, jante pe 17 inch, indicator de temperatură a motorului pentru ca șoferii să nu tureze mașina când acesta nu este încălzit, funcția Driving eco2, comenzi vocale, clinometru digital, senzori de parcare spate, servodirecție asistată electric.    Motorizarea oferă două propulsoare pe benzină, de 1.2 și 1.6 litri și binecunoscutul diesel 1.5 dCi. Lansarea noului Duster oferă și o campanie în toate showroom-urile Dacia. Toți cei care vor să descopere noul model Duster sunt așteptați în perioada 8-10 decembrie să îl testeze și să afle oferta completă de servicii, de la finanțare la post vânzare. Vizitatorii vor putea participa și la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea șansa de a câștiga marele premiu, un Duster în versiunea cea mai echipată, cu motorizarea diesel 15 dCi de 110 cp și tracțiune integrală. Cardurile de înscriere în campanie sunt distribuite atât în showroom-urile Dacia, în mall-urile selectate pentru activări dar și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.
   


  Evenimentul de aseară a fost și prilejul pentru a fi prezentată echipa de la General Autocom Focșani. Directorul executiv General Autocom, Eugen Nistorescu a prezentat echipa de la Focșani, condusă de directorul de concesiune Nicu Țoca, alături de care se află Andreea Slavu, director de vânzări, și ceilalți membri ai echipei. „Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi într-un moment special. La General Autocom suntem reprezentanță pentru trei mărci ale grupului Renault, respectiv Dacia, Renault și Nissan. Ne dorim să oferim clienților noștri lucruri de cea mai bună calitate la prețuri corecte. Relația de colaborare pe care o propunem clienților noștri este bazată pe apropiere, transparență și profesionalism. De aceea căutăm să evoluăm permanent. Astăzi, asistăm la evoluția mărcii Dacia care, prin lansarea modelul Duster, încununează o adevărată poveste de succes a brandului românesc. Este o mândrie pentru noi, românii, că Dacia a reușit să ajungă la un asemenea nivel”, a spus directorul executiv Eugen Nistorescu.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost