VIDEO şi GALERIE FOTO:Handbal, Liga Națională – Victoria unei reveniri senzaționale!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO şi GALERIE FOTO:Handbal, Liga Națională – Victoria unei reveniri senzaționale!
CSM Focșani 2007 – CSU Suceava 26-21 (8-9)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Formații
CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze - Ragea – 1 gol, Cadăr – 1, Gramatic - 1, Rotaru – 1, Miroiu – 11, Neață – 2, Țuțu – 4, Băluț - 2, Mocanu, Rață – 1, Popovici – Eros – 2, Năstăsie.
CSU Suceava: Sipka – 2, Bursuc, Burlacu – 3, Tîrzioru – 4, Ciubotaru – 2, Vasile Tcaciuc, Ion Tcaciuc, Mitrea, Drăghici, Puljizovic, Olaru – 1, Petrea- 4, Șoldănescu, Costea – 1, Preda, Baican – 4. 

Formația focșăneană a jucat, aseară în Sala Polivalentă cu o singură variantă de lucru: victoria. Orice deznodământ al întâlnirii cu CSU Suceava făcea aproape iluzorie ocuparea locului al doilea, cel care evită barajul pentru rămânerea în Ligă! Cu o astfel de presiune asupra lor, dar și cu o sală arhiplină cu susținători, de multe ori, frenetici, elevii profesorului Viorel Ciubotaru au început fulminant, cu trei goluri marcate la foc automat pe contraatac! Au făcut apoi 4-1, au fost egalați la 4, după care au început să rateze și iar pasele lor să nu-și găsească, uneori destinatarii. Au reușit, totuși, să se desprindă la 8-5, au fost egalați la 8 în minutul 22, după care nu am mai înscris vreme de 13 minute! În pauză s-a intrat cu avantaj pentru oaspeți, 8-9, avantajul acestora a crescut apoi la două goluri, 8-10! La acest scor, focșănenii își consumaseră porția de ratări și inexactități. În consecință, au început să joace aproape de cel mai bun nivel al lor de acum! În poartă Marocico a avut intervenții excepționale, apărarea a devenit foarte mobilă, agresivă și eficientă, iar în atac, mai cu seamă Miroiu, dar și Țuțu, pe fondul unei construcții rapide și făcută de echipă, cu inteligență, au dat drumul la robinetul cu goluri. Meciul s-a încheiat cu un limpede 26-21, cu spectatorii în picioare! Iar CSM Focșani 2007 a urcat pe locul al doilea, dar cu un joc mai mult decât CSU Suceava, de pe locul al treilea.     
În celălalt joc al etapei, Steaua București a câștigat cu 26-18 în fața CSM Satu Mare și a scăpat de griji! Nu mai poate pierde locul I!
Următorul meci al CSM Focșani 2007 va fi în deplasare sâmbătă, 27 mai, cu Steaua București. Partida va fi transmisă de TVR 2.
 
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Social

Povestea lui Mihăiță, un copil necăjit! SĂ DĂRUIM DIN NOU, DE CRĂCIUN!
Despre Mihăiță mi-a povestit o doamnă cu suflet bun din Panciu. S-a întâmplat așa: stătea la rând într-un magazin din oraș când în spatele ei, un băiețel s-a prăbușit la pământ într-o criză de epilepsie, a crezut ea.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost