VIDEO : Schwarzenegger va fi naratorul unui documentar realizat de fiul lui Cousteau despre lumea oceanelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO : Schwarzenegger va fi naratorul unui documentar realizat de fiul lui Cousteau despre lumea oceanelor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger va fi naratorul documentarului în 3D "Wonders of the Sea", realizat de Jean-Michel Cousteau, fiul celebrului oceanograf Jacques Cousteau, și de Jean-Jacques Mantello, despre fascinanta lume a oceanelor, informează site-ul The Hollywood Reporter, citat de EFE.
Documentarul produs de 3D Entertainment Films a fost filmat timp de trei ani în apele din largul insulelor Fiji și Bahamas și va purta spectatorul într-o călătorie a cunoașterii și descoperirii amenințărilor care pândesc oceanul. "Când am văzut prima dată imaginile documentarului am rămas fascinat și am vrut să mă alătur imediat proiectului", a declarat Schwarzenegger, care este de asemenea și unul din producătorii executivi ai filmului. "Este un festin vizual și lansează un mesaj puternic despre cum ne putem proteja oceanele", a precizat el.
Conquistador Entertainment va prezenta documentarul de 85 de minute la viitoarea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Explorator, ecologist, educator și producător de film, Jean-Michel Cousteau continuă de peste 50 de ani munca pe care a început-o tatăl său în apărarea oceanelor. Aflat în fruntea companiei Ocean Futures, creată în 1999 după moartea părinților săi, Cousteau fiul a vrut să mențină vie flacăra spiritului familiei sale. În afară de a explora oceanul, misiunea lui este de a educa publicul pentru a acționa în mod responsabil în protejarea mediului înconjurător.
Jean-Michel Cousteau a produs peste 70 de filme care au câștigat diferite premii și care au devenit o armă redutabilă în trezirea conștiințelor față de pericolele care ne amenință planeta.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova Oradea este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost