VIDEO: Regizorul și actorii din distribuție spun că ''The Last Jedi'' va fi "intens"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Regizorul și actorii din distribuție spun că ''The Last Jedi'' va fi "intens"
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Starurile filmului "Star Wars: The Last Jedi", care va fi lansat în cinematografele din SUA la 15 decembrie, le-au dezvăluit duminică fanilor o serie de detalii din noul episod al francizei de succes, dar s-au ferit să ofere informații privind intriga filmului, relatează DPA. "În primul și în primul rând am vrut să-l facem să fie un film Star Wars așa că există intensitatea și există opera", a declarat regizorul Rian Johnson în cadrul unei conferințe de presă de la Los Angeles. "Dar asta înseamnă și că o să vă facă să vă duceți în curtea din spatele casei, să vă luați navele spațiale de jucărie și să 'zburați' cu ele", a adăugat el.
Actorul John Boyega, care joacă rolul lui Finn, a spus că în film se întâmplă multe lucruri. "L-am văzut o singură dată și primul lucru la care m-am gândit este că vreau să-l văd din nou din cauza cantității mare de informație", a spus el. "The Last Jedi" reia firul acțiunii de unde l-a lăsat ultimul film, "The Force Awakens". Luke Skywalker (Mark Hamill) îi duce pe Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) și Poe (Oscar Isaac) într-o aventură care "dezvăluie mistere ale forței și secrete ale trecutului", după cum promite casa de producție Lucasfilm, din cadrul Disney.
Mark Hamill nu a răspuns în cadrul conferinței de presă la întrebările privind modul în care evoluează relația lui cu Rey. "Pot să vă promit că rolul meu este de două ori mai mare decât a fost în 'The Force Awakens'", a glumit Hamill, care are doar o scurtă apariție la finalul ultimului film. Actrița răposată Carrie Fisher va apărea și ea în film. Toate scenele în care apărea au fost finalizate înainte de moartea actriței, în decembrie 2016, în urma unui atac de cord suferit în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, notează DPA.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost