VIDEO: ''Red Sparrow'' și ''Death Wish'', principalele noutăţi în cinematografele nord-americane
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: ''Red Sparrow'' și ''Death Wish'', principalele noutăţi în cinematografele nord-americane
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
''Red Sparrow'', un film de spionaj cu Jennifer Lawrence, şi ''Death Wish'', un thriller cu un Bruce Willis răzbunător, sunt capetele de afiş ale weekendului în cinematografele din SUA şi Canada. "Red Sparrow", cu Jennifer Lawrence, Joel Edgerton şi Charlotte Rampling în distribuţie şi regizat de Francis Lawrence se doreşte a fi un thriller de spionaj. Balerina Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) este recrutată la aşa-numita "Şcoală de vrăbii", un serviciu rus de informaţii, unde este forţată să-şi folosească trupul ca pe o armă. Prima ei misiune, care vizează un agent al CIA, se transformă într-una de risc pentru securitatea ambelor ţări.
Ţinând cont că Jennifer Lawrence a anunţat că-şi va lua un an concediu de la actorie pentru a încerca să-i convingă pe tineri să se implice în viaţa politică este foarte probabil ca acesta să fie ultimul film în care fanii ei o vor putea vedea până anul viitor. Filmul poate fi văzut începând de astăzi şi în cinematografele din România. "Death Wish" îi are în distribuţie pe Bruce Willis, Vincent D'Onofrio şi Elisabeth Shue şi îşi propune să-i atragă pe fani cu reţeta clasică a unui film în care fostul erou din seria "Die Hard" ia acţiunea pe cont propriu. De data aceasta, Bruce Willis joacă rolul unui chirurg, tată de familie, care devine o maşină de ucis după ce familia sa cade victimă unui grup de jefuitori. Filmul regizat de Eli Roth va fi lansat vinerea viitoare în cinematografele din România.
Tot în acest weekend va debuta pe marile ecrane din SUA şi Canada "They Remain", un thriller cu William Jackson Harper şi Rebecca Henderson pe afiş regizat de Philip Gelatt. În acest film, doi oameni de ştiinţă care au avut o relaţie romantică investighează comportamentul anormal al animalelor într-o fostă tabără a discipolilor lui Charles Manson. În acest sfârşit de săptămână este lansat în America de Nord şi filmul israelian "Foxtrot", care a avut premiera în ţara sa în septembrie 2017. Drama cu Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray este povestea unei familii care trebuie să se confrunte cu urmările tragediei care se produce la postul militar izolat al fiului lor.
"Submission", cu Stanley Tucci, Addison Timlin şi Kyra Sedgwick, este o adaptare după un roman al lui Francine Prose a regizorului Richard Levine. Filmul, care a avut o lansare limitată în octombrie anul trecut, este povestea unui profesor de cinic de colegiu care dezvoltă un interes special pentru o elevă talentată la scris. Nu în ultimul rând va avea premiera în acest weekend "Dance Academy: The Movie", un film care spune povestea show-ului original de televiziune "Dance Academy" şi urmăreşte destinele ulterioare ale personajelor. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost