VIDEO : Marcel Iureș lansează filmul „Octav“ la Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO : Marcel Iureș lansează filmul „Octav“ la Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Actorul Marcel Iureș va fi prezent la Cinematograful Balada pentru lansarea filmului „Octav“. Evenimentul va avea loc duminică, 1 octombrie 2017, cu începere de la ora 19.30. Lung-metrajul este o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, și are în distribuție nume importante ale cinematografiei românești precum Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Maria Obretin. Sponsorul evenimentului de la Cinema Balada este compania Pandora, care a ales să susțină acest proiect ca urmare a faptului că în „Octav” sunt evocate o parte din valorile pe care le îmbrățișează compania focșăneană, precum familie, loialitate, integritate, altruism și responsabilitate. Actorul Marcel Iureș va fi prezent la lansarea filmului, va oferi autografe doritorilor și va răspunde la întrebările jurnaliștilor. „Octav” a fost prezentat la Festivalul International de Film de la Montreal din perioada 29 august – 4 septembrie, iar pe data de 4 octombrie 2017 va avea Premiera de Gală la Sala Palatului București. Lansarea oficială în cinematografe va avea loc pe 6 octombrie 2017. Compania Pandora a anunțat pe facebook că oferă două invitații la „Octav” persoanelor care scriu cu argumente „De ce vin la Octav?”. Biletul de intrare în sala de la Cinematograful Balada costă 5 lei. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost