VIDEO: Filmul ''Winchester'' propune o poveste cu accente horror inspirată din fapte reale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Filmul ''Winchester'' propune o poveste cu accente horror inspirată din fapte reale
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Filmul horror "Winchester" este singura premieră lansată la nivel naţional în cinematografele din SUA şi Canada în acest sfârşit de săptămână, situaţie de care pot profita producţiile care deja rulează şi care îşi pot consolida încasările şi poziţiile dominante în boxoffice din această perioadă a anului.
Actriţa Helen Mirren, nominalizată de patru ori şi câştigătoare a unui premiu Oscar în 2007 pentru rol principal cu filmul "The Queen", joacă rolul unei bogate văduve, Sarah Lockwood Winchester, moştenitoare a imperiului clădit pe vânzarea celebrelor carabine cu repetiţie Winchester. După moartea soţului ei, William Wirt Winchester, în 1881, Sarah devine una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 20 de milioane de dolari (echivalentul a peste 500 de milioane de dolari în prezent), la care se adaugă 50% din acţiunile companiei Winchester. Deşi este vorba de un film horror, pelicula este inspirată din fapte reale. Sarah Winchester devine obsedată de faptul că spiritele oamenilor care au murit împuşcaţi cu carabinele Winchester s-au întors să o bântuie şi dispune construcţia unei vile a secretelor în San Jose, California. Lucrările de construcţie au durat 38 de ani. După moartea sa, reşedinţa din San Jose, Winchester Mystery House, a devenit o populară atracţie turistică, celebră pentru ciudăţenii precum scările care duc spre nicăieri sau coridoarele care dau senzaţia rătăcirii printr-un labirint. Filmul "Winchester" este regizat de Michael şi Peter Spierig, care au semnat şi scenariul, iar din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Sarah Snook şi Jason Clarke.La sfârşitul săptămânii trecute, filmul de acţiune "Maze Runner: The Death Cure", cea de-a treia parte a seriei "Maze Runner", a debutat direct pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,5 milioane de dolari. "The Death Cure", îl readuce în centrul atenţiei pe tânărul erou Thomas care, după ce a scăpat din labirint, trebuie să găsească antidotul pentru misterioasa boală mortală "Flare". Regizorul Wes Ball a coordonat o distribuţie din care fac parte Dylan O'Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario şi Thomas Brodie-Sangster. Din această serie mai fac parte filmele "The Maze Runner" (2014) şi "Maze Runner: The Scorch Trials" (2015).
Celelalte două poziţii din topul încasărilor săptămânii trecute au fost ocupate de producţiile ''Jumanji: Welcome to the Jungle'' (16,4 milioane de dolari) şi respectiv ''Hostiles'' (10,2 milioane de dolari).

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost