VIDEO: Femeie din Garoafa, reclamată de vecini din cauza câinilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Femeie din Garoafa, reclamată de vecini din cauza câinilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
O femeie din Garoafa a fost reclamată de vecini din cauza câinilor pe care îi are în curte. Vecinii din satul Făurei spun că animalele ies pe stradă și mușcă trecătorii. Duminică după-amiază, duba jandarmilor a ajuns în sat în urma reclamațiilor, după ce un bărbat a acuzat că a fost mușcat de un câine, de picior. Oamenii spun că sâmbătă au mai fost mușcați doi copii de aceiași câini. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost