VIDEO: Femeia din Maluri a fost omorâtă în bătaie și sugrumată. Concubinul a fost arestat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Femeia din Maluri a fost omorâtă în bătaie și sugrumată. Concubinul a fost arestat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
    Bărbatul din satul Maluri, comuna Vulturu, care în noaptea de 23/24 aprilie a.c., și-a omorât concubina, a fost reținut ieri după-amiază. Măsura a fost dispusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, după ce bărbatul a fost audiat și după ce s-au primit concluziile medico-legale cu privire la decesul femeii de 43 de ani.
    Din anchetă a rezultat că în noaptea de 23/24 aprilie a.c., între inculpat și concubina sa a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice, moment în care el a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona capului și a sugrumat-o. La audieri, bărbatul nu și-a amintit mare lucru din ceea ce a făcut întrucât era prea beat. Astăzi, bărbatul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.
    „A fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, începând din data de 25.04, ora 14.00, urmând ca bărbatul să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea în vederea luării măsurii arestului preventiv. Din probatoriul administrat până la acest moment a rezultat că în noaptea de 23/24 aprilie a.c. în timp ce se afla împreună cu concubina la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a lovit-o pe aceasta în zona capului cu pumnii și picioarele, împrejurare în care a și sugrumat-o, cauzându-i multiple leziuni traumatice care au condus la decesul victimei”, ne-a precizat Marinela Arginteanu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De marți, de când a fost anunțată moartea femeii și până ieri, principalul suspect a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani. El a fost dus aici întrucât anchetatorii nu s-au putut înțelege cu el pentru că era prea beat.
    Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit marți dimineață de cumnata sa. Victima zăcea fără suflare într-un pat și era învelită cu o plapumă, iar lângă ea se afla concubinul în vârstă de 51 de ani, care în timpul nopții a bătut-o și a sugrumat-o.
„ Azi-noapte, pe la ora 1:00 (în noaptea de luni spre marți -n.r), ne-am trezit cu el, că a venit în casă la noi. Era beat. Eu și cu soțul l-am întrebat: Ce-i cu tine? Mi-a zis: cumnată, am venit să te iau să o speli pe Mariana, că a murit. Zic: Ce spui tu, măi, că a murit Mariana, de ce să moară? L-am întrebat dacă a bătut-o, că el o cam bătea. Mi-a zis că nu a atins-o cu nici un deget, se jura pe copii. L-am întrebat unde au fost și mi-a spus că au fost la treabă la cineva și le-a dat un bidon de vin și o jumătate de litru de rachiu. Mi-a spus că ea a băut bidonul de vin și că la un moment dat ar fi strigat-o, dar nu mai vorbea cu el. A zgâlțâit-o și a văzut că era rece și i se încleștase gura. I-am spus că eu nu pot să merg să o spăl, pentru că asta este moarte suspectă. Zic: Tu ești și beat acum, n-ai nici lumină acolo! Lasă poate este leșinată, poate i-a venit rău, mâine dimineață la prima oră vedem ce facem! A mai stat ce a mai stat și pe urmă l-a luat soțul meu la zor și l-a trimis acasă. Spunea că nu mai pleacă acasă, că-i este frică să stea acolo cu ea, moartă. S-a luminat, eu cu gândul să mă duc acolo... . La ora 7:00, m-am urcat pe bicicletă și m-am dus acolo. Când m-am dus acolo, m-am uitat pe geam, se vedea numai capul lui, ea nu se vedea. Zic: Măi, moșule, școală-te, unde este Mariana? El, tot beat, zicea că e la vie. Dacă eu nu am văzut-o pe ea, am intrat în casă. Când mi-am aruncat ochii la marginea patului, i-am zărit picioarele. Zic: Măi, astea nu-s picioarele ei? El a tras plapuma după ea și ea era acolo, lângă el. Ea era cam mărunțică, slăbuță. Era lângă el, în pat, moartă. Am strigat-o, nu am atins-o, nu a răspuns și mi-am dat seama că era moartă”, ne-a declarat cumnata concubinilor. 

UPDATE! Magistrații Tribunalului Vrancea au emis, astăzi, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului. Decizia nu este definitivă. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost