VIDEO! Cazul unei fetițe din Focșani, care riscă să-și piardă vederea după ce ar fi folosit fardurile mamei, prezentat în presa centrală
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO! Cazul unei fetițe din Focșani, care riscă să-și piardă vederea după ce ar fi folosit fardurile mamei, prezentat în presa centrală
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 Cazul unei copile în vârstă de 10 ani din Focșani, care și-ar fi pierdut vederea după ce s-ar fi machiat cu fardurile mamei, a fost prezentat zilele acestea în presa centrală. Mai multe site-uri au relatat povestea fetiței care ar fi rămas fără vedere, după ce ar fi folosit fardurile mamei pentru a se machia, dar ar fi adăugat și ștrasuri de unghii, care ulterior s-ar fi dizolvat și i-ar fi afectat corneea. „O fetiță din Focșani riscă să își piardă vederea. Copila de 10 ani s-a machiat cu fardurile mamei, dar a făcut o greșeală care i-a afectat corneea. A ajuns prea târziu la medic, iar acum e în pericol de orbire, potrivit Mediafax. Fata de numai 10 ani a vrut să testeze fardurile mamei, însă a adăugat și ștrasuri de unghii. Din păcate, acele decorațiuni s-au dizolvat și substanța toxică i-a afectat corneea. Pentru că mama ei a încercat să o trateze singură inițial, fetița a ajuns târziu la spital. Medicii i-au spus că singura salvare este un transplant de cornee care ar putea să-i redea vederea.”, scrie Antena 3, citând publicația Mediafax.
    Conform observator.tv, Ana, „elevă în clasa a patra în Focşani“, „la începutul vacanţei, a vrut să testeze fardurile mamei. Dar a combinat decoraţiunile pentru unghii cu tuşul pentru ochi. Au urmat săptămâni întregi de durere. O lună întreagă, în care fetiţa NU a ajuns la spital. Mama ei a tratat-o singură aşa cum a crezut. Aici, copila a primit o veste cruntă: riscă să-şi piardă definitiv vederea. Strasurile i-au pătruns în ochiul drept şi s-au dizolvat, iar substanţele toxice i-au distrus corneea.
Doar un transplant de cornee ar putea să-i redea vederea la ochiul drept. O operaţie pe care familia ei nu şi-o permite. Copila îşi va petrece întreaga vacanţa închisă în casă: medicii i-au interzis să se expună la soare sau la praf. E preţul uriaş plătit pentru un simplu joc, devenit fenomen în România. La vârste tot mai fragede, fetiţele încep să se machieze“.    Reprezentanții Spitalului județean de urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani ne-au confirmat faptul că în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, o fetiță a fost adusă de către părinți la spital cu probleme la ochi. Părinții au susținut atunci în fața medicilor că fetița ar fi folosit un creion de ochi, care i-ar fi provocat leziuni pe cornee și din această cauză ar fi început să apară și problemele. În urma investigațiilor, medicii au constatat însă că fetița avea o infecție fungică, veche și netratată corespunzător, care-i afecta corneea și-i reducea din vedere. Părinții ar fi recunoscut că nu au venit cu fetița la spital încă de când au sesizat apariția problemelor și că ar fi încercat să-i aplice tot felul de leacuri, în speranța că fetița se va face bine. Când au observat însă că fetița începe să nu mai vadă, au luat-o și au mers cu ea la spital. Medicii Spitalului județean au internat-o pe fetiță pentru a se afla sub observație medicală și au încercat să-i administreze aceasteia un tratament, care să-i trateze infecția și care să o ajute să nu-și piardă vederea. Părinții fetiței s-ar fi arătat însă nemulțumiți și după ce ar fi dat dovadă de un comportament recalcitrant în repetate rânduri vizavi de medici, au luat fetița din spital, cu branula la mână, și au plecat fără să anunțe pe nimeni.
     Ei au mers cu fetița la un spital din Capitală, unde, potrivit presei centrale, s-a constatat că starea de sănatate s-a agravat între timp, fiind în pericol de orbire.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Femeie nebuna cum sa la?i un copil de zece ani sa macheze

    DE Sagau, postat pe 15-07-2017, la 06:56

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost