VIDEO: Casă din Focșani, situată la câțiva metri de Colegiul Economic, incendiată de un om al străzii
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
VIDEO: Casă din Focșani, situată la câțiva metri de Colegiul Economic, incendiată de un om al străzii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la o casă în construcție de pe strada Sublocotenent Tănăsescu din municipiul Focșani. Este vorba despre un imobil cu etaj și mansardă, situat la câțiva metri de intrarea în curtea Colegiului Economic. Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor cu mai multe autospeciale cu apă și spumă. În urma incendiului, a ars acoperișul locuinței, în suprafață de 100 metri pătrați.
Potrivit pompierilor, focul ar fi fost pus intenționat. „Duminică, în jurul orei 24.00, pompierii au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Sublocotenent Tănăsescu din municipiul Focșani. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Focșani cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj de la descarcerare. În urma incendiului a ars acoperișul unui imobil aflat în construcție, P+1+M, în suprafață de circa 100 mp. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de foc”, ne-a precizat plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt la ISU Vrancea. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, ne-a declarat că se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul.
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în casa respectivă obișnuia să-și facă veacul un bărbat fără adăpost. Anchetatorii cred că, în seara izbucnirii incendiului, bărbatul fără adăpost a făcut focul pentru a se încălzi și a adormit, iar flăcările s-au extins. Acesta a fost audiat de anchetatori, dar oamenii legii încă mai fac verificări pentru a stabili modul în care a luat foc locuința. 

Sursa video-facebook/Gabriel Lupu


 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Si urm?toarea v a fi pe str Crangului. Si aici ,oameni ai str?zii vin si dorm intr o cas? p?r?sit?.Politia locala ar trebui s? patruleze noaptea sau ziua si sa culeag? informa?ii de la cet??eni despre una despre alta.

  DE D@n@a, postat pe 21-03-2017, la 08:53

 • AU SALARII MICI SI DE ACEEA NU-I MAI VEDEM SEARA, PATRULAND....LA FEL SI POLITISTII...NU NUMAI CEI DE LA POLITIA LOCALA..........HA, HA,HA,......CHIAR NIMIC NU MAI FUNCTIONEAZA IN TARA LUI ANDREI!

  DE Maria, postat pe 21-03-2017, la 11:29

 • ....IA SA FI FOST LOCUINTA(CASA) UNUIA DE LA PRIMARIE SAU CONSILIUL JUDETEAN, SA VEDETI ACOLO MOBILIZARE DE FORTE!!!!!!!.....C'EST LA VIE!

  DE Maria, postat pe 21-03-2017, la 11:37

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
16
15
5
22
7
40

Extragerea noroc:  7339888

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO :SUME ISTORICE alocate pentru investiții! 185 de proiecte în valoare de peste 797 milioane de lei vor fi realizate în Vrancea
185 de investiţii care vor fi realizate în județul Vrancea, în valoare de peste 797 milioane de lei (peste 177 de milioane de Euro), au fost prinse la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, derulat de  Ministerul Dezvoltării Regionale și Fondurilor Publice.

POZA ZILEI

Tradiție și modernitate

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost