VIDEO: Bătaie între mai mulți adolescenți la Liceul Simion Mehedinți Vidra! Este a treia încăierare între elevi vrânceni în trei săptămâni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Bătaie între mai mulți adolescenți la Liceul Simion Mehedinți Vidra! Este a treia încăierare între elevi vrânceni în trei săptămâni
Voteaza :

Articolul a primit 9 voturi
Încă o bătaie între elevi de liceu din Vrancea. A treia în trei săptămâni, după altercația dintre un alev de la Liceul de Artă și unul de la Colegiul Valeriu D. Cotea, de la sfârșitul lunii noiembrie, și dintre un elev al Liceului cu Program Sportiv și unul al Colegiului Edmond Nicolau, de la începutul lunii decembrie. De data aceasta s-au luat la bătaie mai mulți elevi de la Liceul Simion Mehedinți din Vidra, agresiunea fiind filmată, filmare ce a ajuns și la Monitorul de Vrancea.
Cel puțin patru elevi de la Vidra s-au luat la bătaie marți, conform sursei care ne-a trimis filmul. În imagini se vede cum mai mulți tineri sunt pe stradă, în fața curții Liceului Simion Mehedinți, iar doi dintre ei par a se îmbrânci. O tânără, martoră la eveniment, anticipiează că cei doi se vor lua la bătaie, moment în care unul dintre ei îl lovește pe celălalt, după care se aruncă asupra lui. În „acțiune“ mai intră doi tineri și toți patru se trântesc mai întâi în gardul liceului, după care cad în iarbă. Spre deosebire de bătaia dintre elevul de la Liceul de Artă și cel de la Colegiul Valeriu D. Cotea, de data aceasta cei patru bătăuși nu mai au „galerie“, care să îi susțină.
De pe margine se aude vocea unui bărbat, apoi a unei femei, mai mult ca sigur localnici, care le cer tinerilor să înceteze. Cei doi adulți intervin pentru a-i despărți, dar adolescenții continuă să se bată. „Băi, stai! Băi, stați mă“, strigă bărbatul. „La poliție! Gata, l-am văzut pe unul… Mâine vin la școală, la intrare!“, spune și femeia.
Am luat legătura cu directoarea Liceului Simion Mehedinți, profesoara Adela Cătălina Potop, pentru a îi consemna punctul de vedere. Era la ore și după ce ne-a spus că știe despre existența acestei „încăierări“, ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al unității de învățământ. Purtătorul de cuvânt al liceului, Olimpia Stoenoiu, a precizat că a auzit despre existența unui astfel de conflict de la colegii profesori, dar nu ne-a putut oferi amănunte. Ea ne-a cerut filmul pentru a vedea despre ce elevi este vorba. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost