VIDEO: Băiețel de cinci ani BĂTUT CRUNT DE PROPRIUL TATĂ, pentru că nu a putut face niște bastonașe drepte
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Băiețel de cinci ani BĂTUT CRUNT DE PROPRIUL TATĂ, pentru că nu a putut face niște bastonașe drepte
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Un copil de numai 5 ani a ajuns în cursul nopții de joi spre vineri la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce a fost bătut crunt, chiar de propriul tată. Potrivit unor surse, tatăl și-ar fi bătut fiul, în prezența fratelui acestuia, în vârstă de 14 ani, pentru că nu ar fi reușit să deseneze niște bastonașe drepte. Când a venit acasă, mama băiatului a văzut că acesta prezintă leziuni și a anunțat poliția. Polițiștii l-ar fi dus apoi pe copil la spital. În urma investigațiilor medicale, medicii au decis că băiatul trebuie internat și supravegheat. Potrivit buletinului de presă, copilul a fost lovit peste față, peste brațe, torace și picioare. „C. D. A., minor în vârstă de 5 ani, din Focșani, a fost adus la UPU la ora 23:43, prezentând politraumatism prin agresiune cu echimoze și hematom orbital stâng, torace posterior, coapsa stânga, umăr și braț stâng. Este internat la Chirurgie Infantilă", se arată în buletinul de presă de la spital.
    În urma mediatizării cazului, o echipă din cadrul serviciului de intervenție în regim de urgență al DGASPC Vrancea s-a autosesizat și s-a deplasat la spital unde a discutat cu cadrele medicale, urmând ca în funcție de evaluări să fie formulate o serie de propuneri, putând fi instituită înclusiv măsura plasamentului în regim de urgență.
„În momentul de față este prioritar să ne asigurăm că starea lui de sănătate este una bună, apoi vom vedea ce măsuri vor fi dispuse, deocamdată încă se află în evaluare. Deocamdată, ce vă pot spune cu certitudine este că, având în vedere faptul că copilul este destul de traumatizat, cu siguranță va fi inclus într-un program de consiliere și reabilitare psihologică”, ne-a declarat Adina Lăscan-purtator de cuvânt al DGASPC Vrancea.
    Surse din cadrul spitalului ne-au precizat că băiețelul era trist și inhibat, ca urmare a evenimentului traumatic la care a fost supus, dar cooperant. Potrivit acestora, el va necesita consiliere psihologică și după externare.
    Polițiștii au întocmit dosar penal în această cauză și se fac verificări.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost