VIDEO: BĂTAIE între doi elevi de clasa a VI-a, la Școala Anghel Saligny din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: BĂTAIE între doi elevi de clasa a VI-a, la Școala Anghel Saligny din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi
Doi elevi de clasa a VI-a, de la Școala Anghel Saligny din Focșani, s-au bătut în urmă cu două zile, în timp ce se aflau la cursuri. Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt, care a căzut și s-ar fi lovit cu capul de un scaun. Ulterior, în cursul zilei de vineri, elevul bătut ar fi acuzat dureri puternice la cap și s-ar fi prezentat la UPU Focșani. Potrivit informațiilor noastre, unul dintre colegii celor doi a filmat bătaia, care a ajuns și la Inspectoratul Școlar Județean.
Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care fac cercetări. Polițiștii au fost sesizați despre caz de reprezentanții UPU. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la domiciliul minorului, dar nici el și nici părinții nu au fost găsiți la domiciliu. În momentul în care părinții vor vorbi cu polițiștii și vor dori sa depună o plângere, se va acționa în consecință.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost