VIDEO: BĂTAIE între doi elevi de clasa a VI-a, la Școala Anghel Saligny din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: BĂTAIE între doi elevi de clasa a VI-a, la Școala Anghel Saligny din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi
Doi elevi de clasa a VI-a, de la Școala Anghel Saligny din Focșani, s-au bătut în urmă cu două zile, în timp ce se aflau la cursuri. Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt, care a căzut și s-ar fi lovit cu capul de un scaun. Ulterior, în cursul zilei de vineri, elevul bătut ar fi acuzat dureri puternice la cap și s-ar fi prezentat la UPU Focșani. Potrivit informațiilor noastre, unul dintre colegii celor doi a filmat bătaia, care a ajuns și la Inspectoratul Școlar Județean.
Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care fac cercetări. Polițiștii au fost sesizați despre caz de reprezentanții UPU. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la domiciliul minorului, dar nici el și nici părinții nu au fost găsiți la domiciliu. În momentul în care părinții vor vorbi cu polițiștii și vor dori sa depună o plângere, se va acționa în consecință.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost