VIDEO : ATACUL LA PERSOANĂ, singura armă electorală a PNL(egal PDL)
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
VIDEO : ATACUL LA PERSOANĂ, singura armă electorală a PNL(egal PDL)
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Televiziunea națională (TVR) a difuzat aseară o emisiune electorală în care patru dintre candidații înscriși în cursa pentru Primăria municipiului Focșani au avut ocazia de a le arăta focșănenilor ce pot face pentru ei. Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie o dezbatere, un schimb de idei, fie ele și contradictorii, s-a transformat într-un atac la persoană lansat de candidatul liberalo-pedelist. Acesta a făcut un joc urât, murdar, în care a încercat să-l atragă, din fericire pentru telespectatori, fără succes, pe candidatul PSD, Cristi Misăilă. Acesta din urmă și-a păstrat echilibrul și a vorbit despre programe și proiecte concrete care vizează aducțiunea cu apă, termoficarea, rețelele de utilități, izolarea termică a blocurilor, reabilitarea monumentelor istorice și de cult, etc. De cealaltă parte, candidatul liberalo-pedelist, evident nervos și nesigur, a încurcat milioanele cu miliardele, a încurcat anii (26, 20, 16...), a spus, și citez,: „sunt eu mincinos“, ba chiar că: „liberalii sunt, au fost părtași la hoție“. În ciuda apelului moderatorului de a se limita la ceea ce vrea să facă în Focșani, candidatul PNL(egal PDL) a continuat pe tot parcursul emisiunii să lanseze atacuri la persoana lui Cristi Misăilă. Ceilalți doi candidați, Marius Iorga de la UNPR și Lucian Vulpe de la ALDE, abia au avut timp să-și exprime punctele de vedere din cauza liberalo-pedelistului pus pe harță.
    Atacurile la persoană nu l-au țintit însă doar pe Cristi Misăilă, ci și pe omul de afaceri Ionuț Damaschin, reținut și apoi arestat la domiciliu în dosarul furtului de energie electrică. Evident disperat să atace în orice fel actuala conducere a Primăriei Focșani, liberalul-pedelist a încercat să acrediteze ideea că reținerea omului de afaceri ar avea legătură cu un contract pe care firma acestuia l-a avut cu Primăria Focșani privind achiziționarea unor bănci, fapt total fals, după cum a evidențiat și candidatul PSD, Cristi Misăilă. Interesant este însă că liberalo-pedelistul este prieten cu Ionuț Damaschin, inclusiv pe Facebook. Cei doi au fost văzuți socializând însă și în viața reală, nu doar pe internet. Faptul că a ajuns să-și atace chiar și prietenii în lupta electorală arată cât de disperați sunt liberalii pedeliști.
    Candidatul PNL(egal PDL) nu scapă nicio ocazie de a se lăuda că provine din mediul de afaceri, dar în această emisiune l-a invocat pe Ceaușescu (!) atunci când a vorbit despre felul în care ar trebui să fie administrat Focșaniul. Ori să te dai afacerist de dreapta și să oferi ca exemplu de bună practică administrația comunistă arată cât de mult cred chiar el și liberalii-pedeliști care-l înconjoară în ceea ce spun.
    Candidatul PSD a refuzat, pe bună dreptate, să intre în jocul murdar al penelistului-pedelist, și a adus permanent argumente care țin de administrația locală și de experiența sa în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice, a Gărzii Financiare și a Prefecturii, din postura sa de subprefect. La final, el a arătat însă fotografii cu felul (mai bine zis halul) în care arată firma liberalo-pedelistului și s-a adresat telespectatorilor întrebându-i dacă vor ca Focșaniul să arate așa. Răspunsul este evident: NU!


 

 

31 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • de ce nu a combatut candidatu suprem al vostru preturile exorbitante la bancile din sud si la parchetul siberian??? cand achizitiile se fac la pretul cel mai mic? Ne-am saturat de voi, ofticatilor

  DE cetatean, postat pe 27-05-2016, la 00:14

 • Bine ca a fost la TVR sa vada toata tara ce penibil om a scos PNL-ul pentru functia de primar. Eu unul n-am vazut in viata mea un candidat mai prost ca el. E dus cu pluta departe tare de tot, e rupt de realitate.

  DE remus, postat pe 27-05-2016, la 01:09

 • bine ca psd e mai breaz

  DE cetatean liber, postat pe 27-05-2016, la 06:36

 • Mincinosul ala de stefan are aceeasi tehnica a lui basescu....minciuni cat incape, agresivitate si tupeu. Chiar nu suntem toti prosti asa cum ne crede el....Daca Doamne fereste ajunge asta primar ...o sa vedeti cat de avari, mincinosi si ingamfati sunt cei din acest neam! N-o sa faca NIMIC din ceea ce latra asstazi. Oricum nu-l duce mintea sa faca ceva. Se lauda cu firma care e facuta si condusa de fra-su...el e doar un parazit pe acolo...

  DE alina, postat pe 27-05-2016, la 06:42

 • Ioanee! lasa teoria...ca la practjca esto 0! Programul electoral ti l-a facut o firma de PR si habar nu ai daca poate fi facut ceva de acolo! Si pe langa faptul ca esti putin cam prea isteric ptr un barbat insurat (sic!) este josnic sa te dezici de prieteni doar ca sa castigi primaria!

  DE Coman, postat pe 27-05-2016, la 07:01

 • Io vreau primar! Sa moara ce am pe casa! Vand nevasta, socru, prieteni si chiar copii ca sa ajing primar! Vreau sa fiu important! Ce nu intelegeti! Sa se retraga toti de la primarie ca daca nu, ma buseste plansul! Mult nu mai rezist!!!!!

  DE Ion, postat pe 27-05-2016, la 07:04

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost