VIDEO : Candidatul PNL(egal PDL) spune că LIBERALII SUNT HOȚI. E autodenunț sau sabotaj?!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
VIDEO : Candidatul PNL(egal PDL) spune că LIBERALII SUNT HOȚI. E autodenunț sau sabotaj?!
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi
Toți cei care au urmărit dezbaterea electorală transmisă joi seară de TVR și la care au participat patru dintre candidații la Primăria municipiului Focșani, au remarcat ceea ce a părut a fi un autodenunț al candidatului PNL(egal PDL). „Sunt părtași la hoție cu toții“. Acestea sunt vorbele candidatului liberalo-pedelist, ca răspuns la afirmația candidatului ALDE, conform căruia PNL a făcut parte din administrația locală prin viceprimar și consilieri locali. Surse din rândul liberalilor spun că în general prestația candidatului lor la emisiunea de joi seară i-a supărat pe peneliști, însă declarația prin care îi face hoți, i-a înfuriat de-a dreptul. Liberalii portocalii cred că este vorba despre sabotaj și că acest candidat impus de fosta conducere a organizației face mai mult rău partidului decât a reușit oricine vreodată. Mulți dintre cei care au văzut emisiunea au comentat pe site-uri și pe rețelele de socializare în sensul că ar fi vorba despre un autodenunț din partea peneliștilor.
    Oricum ar sta lucrurile, liberalii s-au făcut de râs și au arătat focșănenilor un candidat slab pregătit, a cărui unică armă electorală a fost atacul la persoană, incapabil să stăpânească niște cifre pe care el însuși le-a adus în discuție. A trebuit ca moderatorul să-i atragă atenția că sumele pe care le vehicula se referă la Vrancea, nu la Focșani, iar city managerul a devenit în gura candidatului liberal sitter manager. „Sunt un cetățean care am construit un gard în viața mea“, s-a lăudat liberalo-pedelistul și a admis: „Sunt eu mincinos“!.
    Conform candidatului PNL(egal PDL), copiii și nepoții „foștilor conducători ai orașului Focșani“ nu locuiesc în municipiu. Ori, având în vedere că primarul Decebal Bacinschi încă se află la conducerea Primăriei, singurul la care se putea referi este fostul primar Nicolae Lățcan, care, a trebuit s-o spună moderatorul, este socrul candidatului liberalo-pedelist. Continuând așadar pe logica liberalo-pedelistului, soția și copiii lui, adică fiica și nepoții fostului primar Lățcan, nu locuiesc în Focșani. Și dacă ei nu locuiesc aici, nici candidatul PNL(egal PDL) nu locuiește? Dar unde locuiesc? La Milcovu, unde s-a născut, după cum a ținut să precizeze, la „a treia generație“, candidatul? La Tulcea, unde firma lui își desfășoară o parte din activitate?
    „Noi suntem specialiști în ne-a (a ne – n.r.) astupa cu hârtii, că am făcut, că am dres și nu-ș ce (!), dar pe partea ailaltă sifonăm banii“, este o altă afirmație care le-a dat dureri de cap liberalilor și, probabil, angajaților de la firma sa, căci nu se știe dacă nu cumva și acesta este un autodenunț.
   
   


 

 

17 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • e un oras care ,potrivit candidatului pnl e plin de prosti si pensiopnari ...unul dintre prosti vrea sa fie primar ....

  DE excalibur, postat pe 28-05-2016, la 06:53

 • Gura pacatosului adevar graieste.Ai lor hoti, ai nostri hoti, mama lor la toti.

  DE orion, postat pe 28-05-2016, la 06:57

 • e un judet plin de bugetari, hoti si asistati social

  DE cetatean liber, postat pe 28-05-2016, la 07:07

 • Ideea e in felul urmator....baiatul nu are absolut nimic in cap. S-a vazut de la o posta. Are exact fata lui GIGEL FRONE! A invatat cateva fraze pe care le repeta obsesiv si cu asta s-a terminat. Este isteric si agresiv. Se tot lauda cu afacerile lui...uite ca nu avem nevoie de unul care sa faca afaceri in primarie!

  DE JJJJJ, postat pe 28-05-2016, la 07:16

 • Misto asta cu Gigel Frone!!!!! Totusi eu cred ca are dubla personalitate! Dorel si Gigel Frone!!!!!

  DE yes, postat pe 28-05-2016, la 07:22

 • Voi radeti si noi o sa ne ducem dracului cu totii daca ajunge asta primar. Si-a facut un site colorat cu poze furate de pe net...a platit niste firme de specialitate sa-i scrie un program si sa-i faca promovare online...unii prosti vor pune botul.....si ne ducem dracului!!!!! Ultima mea speranta e ca oamenii s-au mai desteptat si nu mai inghit gogosi de-astea ca ale lui basescu...

  DE jale, postat pe 28-05-2016, la 08:30

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost