Viceprimarul Marius Iorga, președinte interimar la UNPR Vrancea. Fuziunea cu PMP este blocată
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Viceprimarul Marius Iorga, președinte interimar la UNPR Vrancea. Fuziunea cu PMP este blocată
Viceprimarul Marius Iorga, președinte interimar la UNPR Vrancea. Fuziunea cu PMP este blocată
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

UNPR renunță la proiectul fuziunii cu PMP și anunță că vrea să își păstreze identitatea pe scena politicii românești. Fuziunea între cele două partide este blocată la tribunal, unde au fost depuse mai multe contestații, iar în această situație membrii UNPR vor să continue activitatea în partidul pe care l-au creat. A avut loc deja o Conferință Națională Extraordinară, unde a fost ales noul Birou Politic Permanent Național al partidului. Președinte interimar al organizației Vrancea a fost desemnat Marius Iorga, viceprimarul municipiului Focșani. acesta a lansat un apel către toții membrii UNPR, în special aleșii locali din Vrancea să revină la  partid, inclusiv prin retragerea adeziunilor la PMP „Referitor la fuziunea UNPR-PMP, ca membru UNPR am fost pur și simplu pus în fața unui fapt împlinit, a unei decizii luate în pripă și la nivel central doar de către câțiva factori decidenți din partid de la acea vreme. Acum însă, cum este și normal de fapt, prin contestația împotriva fuziunii, m-am alăturat colegilor de partid. Sunt membru UNPR din mai 2010 de la înființare, am militat pentru idealurile partidului și voi merge în continuare alături de UNPR. De aceea rog toți membrii UNPR și mă refer în special la aleșii locali din Vrancea, ca până la data de 24 noiembrie, să-și stabilească fiecare prioritățile și să-și asume poziția politică, și chiar dacă au fost forțați să-și depună adeziune la PMP o pot retrage în scris. Toți cei care doresc să se reîntoarcă la UNPR sunt bineveniți până la această dată. Să refacem împreună partidul progresist, bazat pe o conducere nouă și constructivă dar cu același ideal - INTERESUL NAȚIONAL. În legătură cu alegerile parlamentare din 11 decembrie, dacă  la nivel central se respectă protocolul încheiat şi încă valabil cu PSD, atunci este posibil să sprijinim PSD la alegerile parlamentare“, a precizat președintele interimar al UNPR Vrancea, Marius Iorga.
    Un comunicat de presă al UNPR arată că sentința primei instanțe, Tribunalul București, nu este definitivă și executorie, pe rolul instanțelor de judecată fiind dosarele în care se judecă trei contestații depuse de membrii partidului. În aceste condiții, se arată în comunicat, PMP nu se poate prezenta la alegerile parlamentare ca un partid rezultat din fuziunea cu UNPR. În consecință, fuziunea UNPR cu PMP nu mai este necesară și oportună.
    Mai mult, în Conferința Națională Extraordinară de la începutul lunii noiembrie, delegații organizațiilor județene au refuzat fuziunea și au decis să-și continue activitatea politică în partidul pe care l-au creat. „Partidul progresist - UNPR rămâne un partid românesc ai cărui membrii își iubesc țara și neamul și nu vor să fie folosiți, manipulați sau sfidați de nimeni nici de politicieni din alte partide, nici de personaje din alte instituții interesate de politică. Din bun simț politic și considerație pentru adversarii politici, oricare ar fi aceștia, urăm succes în alegeri candidaților, reprezentanți ai partidelor politice românești. În final adresăm rugămintea către conducerile tuturor partidelor politice, să înțeleagă că UNPR-ul este și va rămâne un partid românesc, adevărat și nu va putea fi desființat de nimeni și de nimic. Noua noastră deviză este și va rămâne: «Tot ce-i Românesc, nu piere și nici nu va pieri»“, se arată în comunicatul UNPR.


 

 

15 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • UNPR-ul,partidul condus de cel pe care presa l-a numit "GENERALUL IZMANA",respectiv Oprea Gabriel,din cate imi amintesc a participat ca partid numai la alegerile locale de anul acesta,dar mult timp a facut si desfacut guverne.Personal,nu intuiesc ce ascunde aceasta miscare SINUCIGASA in care prin reducere la absurd,daca PMP ar fi depasit planul electoral de 5%,ar fi intrat in Parlament atat oameni fideli lui Pol Pot de Romania,respectiv Basescu Traian,cat si "dottorii""GENERALULUI IZMANA".In legatura cu UNPR-ul mioritic de Tara Vrancei,nu pot sa nu amintesc despre SPECTACOLUL&SPECTACOL pe care "partidul interesului national"l-a facut la validarea celor doi consilieri din CL.Focsani care s-au exclus reciproc din partid.Interesant este faptul ca numai o singura EXCLUDERE DIN PARTID era legala,dar acest aspect a depasit cu mult POSIBILITATILE JURDICE ale secretarului Primariei Focsani,dl.Corhana Eduard. Trebuie sa recunosc ca afirmatia din comunicatul UNPR,<>,m-au UMPLUT DE PATRIOTISM,dar daca aceasta afirmatie era"asezonata"cu"SPRANCEANA generalului IZMANA",ar fi dat cu adevarat "MOARTE IN BIBILICI".Intr-o contradictie TOTALA cu afirmatia UNPR de care am artat mai sus,la anexa 3 din "eseul""EFECTUL NEFAST AL SUPRAPUNERII CELUI DE "AL TREILEA VAL DE IMPOSTURA ACADEMICA IN MASA" PESTE EFECTUL CELOR 50 DE ANI DE COMUNISM", pe care in curand il voi posta pe blogul ulisegrosu.blogspot.com.,voi arata CONTRARIUL. Eu regret ca din motive de campanie electorala,am fost nevoit sa aman lansarea BRAND-ului"ELEFANTUL de Focsani", deoarece in astfel de conditii,dl.viceprimar Marius Iorga si-ar fi putut demonstra"INTERESUL NATIONLA" pe care l-a avut la votarea HCL.Focsani nr.3/2015,prin care s-a marit pretul de productie a Gcal produsa de ENET,ca urmare a modernizarilor facute.De altfel, dl.viceprimar Marius Iorga,nu trebuie decat sa DEMONSTREZE in fata "ELEFANTULUI de Focsani" ca HCL.Focsani nr.3/2015 a fost TEMEINICA si LEGALA asa cum a afirmat in scris, printr-o replica pe care mi-a dat-o.Pe scena politica mioritica de Tara Vrancei am constatat ca a aparut un "PERSONAJ PITORESC",in persoana numitului Daniel Pancu,care a pretins ca este pe listele de parlamentari PNL-iste mioritice de Tara Vrancei. Nu este exclus ca numitul Pancu Daniel sa fie si un POSTAC al acestei rubrici, ocazie cu care sa-mi fi transmis difertie GARCISME.

  DE Ulise Grosu, postat pe 19-11-2016, la 06:40

 • Basescu si Oprea, doua figuri emblematice pentru "interesul national" sau "sacul si peticul"! :D Se pare ca "peticul" e acum suparat pe "sac"! :D O "mizerie" sunt aceste doua partide si sper ca ambele sa dispara de pe scena politica!

  DE Ice Alinutza, postat pe 19-11-2016, la 14:22

 • @"Prietenii mei postaci"; Am postat pe blogul ulisegrosu.blogspot.com, "eseul" "EFECTUL NEFAST AL SUPRAPUNERII CELUI DE "AL TREILEA VAL DE IMPOSTURA ACADEMICA IN MASA" PESTE EFECTUL CELOR 50 DE ANI DE COMUNISM".

  DE Ulise Grosu, postat pe 19-11-2016, la 19:11

 • @"STIMATII mei postaci,"danb","orion"si"piscot-CAMELEON"";-@"danb";-Asa cum ti-am spus cand ne-am intalnit intamplator vineri,ieri am postat pe blogul despre care postacul "piscot-CAMELEON" a pretins ca este "orgasmic","eseul""EFECTUL NEFAST AL SUPRAPUNERII CELUI DE "AL TREILEA VAL DE IMPOSTURA ACADEMICA IN MASA" PESTE EFECTUL CELOR 50 DE ANI DE COMUNISM".Daca in timp, am constatat ca la PSD.Vrancea s-a PRIPASIT o mare personalitate in domeniul economic,respectiv politrucul Matisan Bogdan, iata ca si PNL.Vrancea si-a TRAS o mare personalitate in domeniul economic, cam de aceeasi teapa cu "economistul"Matisan Bogdan. Specialistul PNL.Vrancea pe langa faptul ca pretinde ca este "economist",are in sange si ceva GARCISM, iar acest aspect ii da mai multa SAVOARE. Daca in calitatea ta de OM POLITIC mioritic de Tara Vrancei nu ai intuit la cine ma refer, iti pot spune ca este vorba de politrucul Pancu Daniel.-@"orion";-Stimabile, dupa ce asa cum ai pretins,"mi-ai ridicat valul de pe ochi" prin intermediul acestei rubrici, nu cred ca este corect sa ma lasi sa "ard in flacari" precum Ana Lesko,in asteptarea unui semnal din partea ta.-@"piscot-CAMELEON";-Iubitzel, faptul ca "te-ai dat FUND" si nu-mi mai transmiti nicio DRAGALASENIE, asa cum ai facut de 5 ani cu o perseverenta DIABOLICA,urmand exemplul din politica a sefei tale autodeclarate, respectiv d-na senator Sorina Placinta, dupa ce i-a "pus Dumnezeu mana in cap si i-a adus in viata omul pe care a meritat sa-l astepte",in ceea ce te priveste, am intrat la banuiala. Nu cumva a pus LABUTZA pe tine MESERISUL & MESRIAS, Magarul Troian de Tara Vrancei? PS.-Coroborand continutul postarii facuta mai sus, pe 19.11.2016, la 14.22, cu pseudonimul "Ice Alinutza" cu care a fost semnat, imi aminteste de sefa ta autodeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta, cand "si-a ridicat poalele in cap in Parlamentul Romaniei" si a pretins ca a fost STRAPUNSA de "SAGEATA LIBERALA" si nu mai poate fi PDL-ista, respectiv "BASISTA".Este adevarat ca in prealabil, in data de 08.08.2011, printr-o postare facuta pe blog, d-na senator Sorina Placinta a pretins ca a fost STRAPUNSA si de SAGEATA lui Cupidon, conditie in care este valabila maxima, "Cine se indragosteste dupa 40 de ani,merge ca tramvaiul pe sina".

  DE Ulise Grosu, postat pe 20-11-2016, la 08:07

 • Care se uita pe blogu meu sa dea ceva de baut ca-i fac si un dans din buric apoi mai lansez vreo doua beseuri.

  DE Urlise Grassu, postat pe 20-11-2016, la 10:28

 • @"Urlise Grassu"; Iubite postac "piscot-CAMELEON", ma bucur pentru tine ca esti "VIU si MISCATOR" si nu ai adoptat modelul urmat in politica de sefa ta autodeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta, de "a te da la FUND", tocmai acum la "bataia pestelui". Daca in ceea ce priveste pseudonimul "Ice Alinutza", am avut impresia ca ar putea fi vorba de o "Alinutza de Focsani" si nu una de Tecuci, dar ceva mai "RECE" decat Elena Udrea, despre care d-na senator Sorina Placinta, in data de 17.07.2011, mi-a spus miei si la inca trei barbati,"Elena Udrea va bate la cur pe toti". Pezevenchi cum esti, ai mai pretins prin intermediul acestei rubrici, ca "Magarul Troian de Tara Vrancei ar fi impotent, iar ELEFANTUL de Focsani ar fi un elefant gomflabil". Din pseudonimul folosit in postarea de la ora 10,28, rezulta clar PEZEVENTZEALA de care esti capabil(a), prin insinuarea legata de "URLATUL meu la luna", dar zic sa nu grabesti ca "fata mare la maritat" si sa NU faci HOPA inainte de a sari parleazul. In ceea ce priveste OBSESIA ta fata de "dansul din buric", te asigur ca in momentul in care prietenul meu, Magarul Troian de Tara Vrancei va pune LABUTZA pe tine, te va face "CAMPION MONDIAL" la "dans din buric". Personal, consider ca ar trebui sa ai in vedere ca Magarul Troian de Tara Vrancei pe care tu il consideri "IMPOTENT", este LECTOR la Institutul Fericirii patronat de Elena Udrea.

  DE Ulise Grosu, postat pe 20-11-2016, la 14:23

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost