Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi


Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene, se va întâlni, astăzi, cu primarii din județ în sala mare a Consiliului Județean Vrancea. Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh vine în Vrancea la invitația președintelui Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan.
Întâlnirea cu primarii din județ este programată să dureze aproximativ două ore și va fi urmată de o conferință de presă la sediul Consiliului Județean. Discuțiile cu primarii vor viza derularea programului de investiții cu fonduri de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării, accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea localităților, dar și alte programe și măsuri pe care Guvernul Grindeanu le implementează la nivel național. Nu în ultimul rând, se va discuta despre Strategia generală de descentralizare, aporbată de Guvern la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
Strategia vizează oportunitatea transferării de noi competenţe de la nivel central la nivelul autorităţilor locale, în șapte domenii, precum agricultură, cultură, turism, mediu, sănătate, educație - activități extrașcolare, tineret și sport. Transferul de competențe se va realiza după elaborarea unor analize de impact, ale căror concluzii vor fi prezentate spre aprobare Guvernului în termen de 4 luni de la aprobarea strategiei, cu excepția domeniul turismului, pentru care a fost stabilit un termen mai lung, de 6 luni.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost