Verificări la digurile de apărare împotriva inundațiilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Verificări la digurile de apărare împotriva inundațiilor
Verificări la digurile de apărare împotriva inundațiilor
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O comisie tehnică, formată din specialiștii instituțiilor deconcentrate, a început, ieri, acțiunea de verificare a stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor. Prima ședință a avut loc la sediul Instituției Prefectului Vrancea. Verificările de ieri au vizat starea tehnică și funcțională a digurilor de apărare Suraia - Vadu Roșca, Călieni - Nănești, Rîmniceni - Măicănești precum și amenajarea râului Putna pe zona comunei Vînători. De asemenea au fost trecute în revistă punctele critice, eroziuni de maluri și lucrările hidrotehnice pe râul Milcov, zona Lămotești - Răstoaca.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost