Vaticanul va participa pentru prima dată la Bienala de Arhitectură de la Veneţia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vaticanul va participa pentru prima dată la Bienala de Arhitectură de la Veneţia
Vaticanul va participa pentru prima dată la Bienala de Arhitectură de la Veneţia
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Vaticanul va participa pentru prima dată la Bienala de Arhitectură de la Veneţia din acest an, unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul manifestărilor artistice din lume, informează DPA. Biroul de presă al Vaticanului a spus luni că în pavilionul său vor fi expuse zece capele proiectate de zece arhitecţi diferiţi din Europa, Statele Unite, Japonia, Australia şi America Latină. Pavilionul va fi pe insula San Giorgio, a adăugat Vaticanul.
Ediţia din 2018 a Bienalei de Arhitectură de la Veneţia se va desfăşura în perioada 26 mai-25 noiembrie. Pavilionul de la bienala de arhitectură este o premieră pentru Vatican, care a luat parte însă la bienalele de artă de la Veneţia din 2013 şi 2015.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost