Vaticanul pune la dispoziția persoanelor fără adăpost "spălătoria papei Francisc"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vaticanul pune la dispoziția persoanelor fără adăpost "spălătoria papei Francisc"
Vaticanul pune la dispoziția persoanelor fără adăpost
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Vaticanul a anunțat luni deschiderea "spălătoriei papei Francisc", un serviciu gratuit pus la dispoziție "persoanelor sărace, în special fără celor adăpost", relatează EFE. Astfel, persoanele vor putea "să spele, să usuce și să-și calce" hainele la Centrul 'Genti di Pace' al comunității din Sant'Egidio, un vechi centru spitalicesc din Roma gestionat de această asociație catolică. La acest serviciu se vor adăuga în următoarele luni și altele furnizate în același loc precum frizerie, duș, păstrarea hainelor, un ambulator medical și distribuirea de produse de primă necesitate. În total au fost instalate șase mașini de spălat, șase uscătorii și mai multe fiare de călcat, a precizat sursa.
Acest nou serviciu pentru persoane fără adăpost se adaugă unui alt serviciu pus la dispoziția celor nevoiași: o sală de dușuri instalată în apropiere de coloanele din Piața San Pietro. Anul trecut a început să opereze în aceeași locație un ambulator medical unde persoanele fără adăpost pot primi asistență de la medicii voluntari din cadrul asociației italiene Medicina Solidale.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost