Valentina Chiriac și Marius Grigoraș, Miss și Mister Boboc la Colegiul Valeriu D. Cotea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Valentina Chiriac și Marius Grigoraș, Miss și Mister Boboc la Colegiul Valeriu D. Cotea
Valentina Chiriac și Marius Grigoraș, Miss și Mister Boboc la Colegiul Valeriu D. Cotea
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Elevii Valentina Chiriac și Marius Grigoraș au fost desemnați Miss și Mister Boboc de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea. Evenimentul a fost, anul acesta, unul de film, aspiranții la titlurile de miss și mister fiind nevoiți să se pună în valoare respectând tema ”boboci ca în filme”.
Organizatorii evenimentului i-au invitat pe cei prezenți într-o lume a filmului, a stării de vrajă, de trăire superlativă, unică și de bucurie. Preț de câteva ore, elevii și profesorii s-au desprins de grija notelor și a problemelor cotidiene și s-au bucurat împreună de frumusețea competiției, de talentul bobocilor și de probe inedite. Elevii de clasa a XII-a, căci după cum este tradiția ei sunt cei care organizează balul, au pregătit tot felul de probe, care mai de care mai inedite și mai creative, amestecate cu probe de cultură generală, muzică și dansuri. Nici scenetele de teatru nu au lipsit, acestea stârnind râsul, atât printre profesori, cât și printre invitați.Elevii au reușit să creeze un moment artistic deosebit, tot evenimentul fiind un adevărat spectacol, dar nu cu orice fel de spectatori, ci cu unii critici, pentru că în sală au fost prezenți și foarte mulți profesori. ”Felicitări tuturor elevilor implicați, atât participanților la concurs, cât și organizatorilor. A fost un spectacol reușit pentru care se vede că ați muncit mult. Felicitări pe mai departe și mult succes”, a spus profesorul Remus Paraschiv, directorul unității de învățământ.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost