Vaca şi soluţia tehnică
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Vaca şi soluţia tehnică
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

   Ajunsă prefect, Vaca rumegă profund, scuipă aproape (atât de aproape că se nimeri în ochi) şi o puse pe duduia blondă din apropiere să-i scrie un comunicat de presă. „Zii aşa: Io, Vaca de la Prefectură, am fost tot timpul şi în fiecare zi acolo unde s-a rupt drumul şi am găsit soluţiile tehnice ca să îl redau. Ăăăă... circulaţiei. Io şi cu autorităţile competente. Scrie acolo, ca să nu zică lumea că mă dau mare. Hăhăhă“. Râse şi dădu din coadă, ca să alunge muştele care-i roiau pe lângă urechi. Un ciocănit fin la uşa capitonată îi stârni şi-i devie interesul.
   Era Piţipoanca subprefect. O invită să stea jos, dar pe duduia blondă o ţinu în continuare în picioare. „Aşa, şi mai scrie că am făcut un efort de ăsta.... cum îi zice... continuu, hăhăhă“, râse şi o lovi uşor cu copita în umărul drept, pe Piţipoancă. Aceasta căzu pe spate, cu tocurile-n aer.
   Duduia blondă zâmbi pe furiş şi dădu comunicatul la semnat. Vaca puse copita, apoi îi spuse Piţipoancei: „Lasă circul, că ne cheamă partidul! Hai, hopa sus!“.


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • frumos ...exprima o stare de fapt...

  DE sanki, postat pe 20-04-2012, la 07:34

 • La maternitate. Sotia lui Bula nascuse un baietel negru, ca un african. Cand Bula a vazut copilul, a intrebat-o pe sotie: \" Bine draga mea eu blond, tu blonda, de unde a mostenit culoarea asta neagra copilul nostru?\" Sotia ii raspunde:\" Stii draga, atunci cand l-am nascut copilul era blond, dar nu am avut piept sa-i dau sa suga. In salon cu mine era o negresa si i-am dat ei copilul sa-l alapteze ea si dintr-o data baiatelul s-a inegrit!\" Bula nedumerit de explicatie merge sa-l lamureasca mama lui. Dupa ce i-a povestit cele intamplate mama lui Bula il priveste cu dispret si ii spune: \" Stii mai Bula, atunci cand eu te-am nascut nu am avut piept ca sa te alaptez asa ca ti-am dat lapte de vaca si uite ce bou a iesit din tine!\" P.S. CRED CA UNII AU SUPT LAPTE DE BOU SI AU AJUNS SA FIE PORECLITI \"VACA\"

  DE tata vacii, postat pe 20-04-2012, la 11:01

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost