Uniunea Europeană, soluția pentru securitatea statelor membre
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Uniunea Europeană, soluția pentru securitatea statelor membre
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Parlamentarii vrânceni au transmis mesaje legate de importanța Zilei Europei pentru România și pentru români. Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, a declarat că sunt 67 de ani de când Robert Schuman, în declaraţia sa istorică, a vorbit despre o Europă unită, puternică prin diversitate şi indispensabilă pentru pacea şi prosperitatea regiunii şi a lumii. Acesta a adăugat că viziunea lui Schuman este astăzi realitate şi motiv de sărbătoare şi de mândrie pentru toţi cei care au contribuit şi contribuie la proiectul Uniunii Europene. „Convieţuirea paşnică de durată, drepturile şi libertăţile garantate de cetăţenia europeană, consolidarea democraţiei, ca şi progresul economic şi social sunt doar câteva dintre realizările europene cu ecou profund în viaţa fiecăruia dintre noi. Acestea şi multe altele sunt rezultate ale dialogului, solidarităţii şi respectului reciproc, ca principii fundamentale ale Europei Unite“, a spus deputatul vrâncean.
Angel Tîlvăr a arătat că România, stat membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, este un partener responsabil şi implicat al acestui proiect menit să consolideze securitatea şi prosperitatea construită împreună, de către toate naţiunile europene. „Astăzi, mai mult decât oricând, trebuie să realizăm că forţa noastră stă în diversitatea culturală şi creativă, dar şi în unitatea ca aliaţi şi parteneri ai construcţiei europene. Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie de mobilizarea tuturor resurselor noastre comune, pentru un viitor al păcii, democraţiei, libertăţii, solidarităţii şi prosperităţii, în Europa şi dincolo de graniţele sale“, a încheiat deputatul Tîlvăr.
Și senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu a arătat că românii trebuie să se bucure de această zi. „Vă îndemn să vă bucurați și să serbați Ziua Europei deoarece bazele pentru o nouă Europă au fost puse în această zi de 9 mai. S-au pus bazele pentru ca oamenii să trăiască în siguranță, liniște, pace, dezvoltare de sine și de grup, respectându-se orice persoană și domnind supremația dreptății. Aceste valori sunt și cred că vor fi mai departe promovate de Europa și de România!“, se arată în mesajul senatorului Cristian Dumitrescu.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost