Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Constatare infracțiuni de  fals de monedă și tentativă de uz de fals
     În data de 11.03.2018, în jurul orelor 10.30, o patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, în timp ce desfășura activități specifice pe raza comunei Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. La fața locului a fost depistat numitul M. L, care încerca să cumpere produse alimentare de la numita R. G. În momentul interceptării, persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote  de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”.  Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare. În speță a fost intocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals de moneda și tentativa de uz de fals. Autorul este cercetat în stare de libertate.

Maior George Petrea, purtător de cuvânt al IJJ Vrancea
12 martie 2018

Sursa foto: Facebook- Jandarmeria Română

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost