Un tânăr a tâlhărit un bătrân de 91 de ani; i-a furat victimei 1.500 de lei și a agresat-o
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un tânăr a tâlhărit un bătrân de 91 de ani; i-a furat victimei 1.500 de lei și a agresat-o
Un tânăr a tâlhărit un bătrân de 91 de ani; i-a furat victimei 1.500 de lei și a agresat-o
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

BĂNUIT DE TÂLHĂRIE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Luni, 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au reţinut un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că la data de 7 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras suma de 1500 lei unui bărbat, de 91 de ani. Persoana vătămată ar fi încercat să-l rețină, iar acesta, pentru a-și asigura scăparea, ar fi exercitat asupra sa acte de violență, în urma cărora bărbatul de 91 de ani a suferit leziuni la nivelul unui deget.
Faţă de cel în cauză a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din cadrul I.P.J. Vrancea. În cursul zilei de astăzi (ieri-n.r.), urmează ca bănuitul să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, în vederea luării măsurilor legale.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost