Un singur candidat pentru postul de inspector școlar general adjunct
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Un singur candidat pentru postul de inspector școlar general adjunct
Un singur candidat pentru postul de inspector școlar general adjunct
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un singur cadru didactic s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct. Este vorba de profesoara Iulia Alina Cucu, în prezent director adjunct la Colegiul Național Cuza din Focșani, potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Dorin Cristea.
Postul de inspector școlar general adjunct a fost scos la concurs la începutul acestei luni, de Ministerul Educaţiei Naționale. La concurs s-a putut înscrie personalul didactic care îndeplinea, cumulativ, următoarele condiţii: este membru al corpului naţional de experţi în managementul educaţional; este absolvent al unei instituţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă; este personal didactic titular în învăţământ şi are gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor; are o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin 8 ani, dintre care cel puţin 5 în ultimii 10 ani; a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii 5 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent. „Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 3-11 aprilie 2017 la sediul Ministerului Educaţiei Naționale“, se arată în anunțul făcut de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. 
 


 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Citind prezentul articol de presa,am fost profund surprins de faptul ca actualul om politic liberal,respectiv d-na prof.Dana Marchitan,a demonstrat ca nu prea are"sange in instalatii"si pe cale de consecinta,nu s-a inscris la concursul care-i putea pecetlui functia de inspectorgeneral adjunct la ISJ.Vrancea.De unde rezulta profunzimea surprinderii mele?-Din convingerea d-nei prof.Dana Marchitan ca"profi de mate"au cateva clase peste profesorii care predau alte discipline,iar in ceea ce-i priveste pe anumiti ingineri care o fac pe profesorul,asa cum este si cazul meu,opinia Domniei Sale este ca gunoaiele au valoare in comparatie cu mine.Sincer sa fiu,regret ca d-na inspector genaral adjunct Dana Marchitan s-a complacut in a ramane la nivelul de"lama",careia Gigel Frone de Focsani,cel care a DEMONSTRAT ca este convins ca la Focsani s-a rasturnat caruta cu prosti,respectiv deputatul PNL Ion Stefan,i-a data adunarea dupa alegerile locale din anul 2016,asa cum rezulta dintr-un filmuletz prezentat de catre ziarul Monitorul.In ciuda acestui aspect,imi mentin dorinta de a ma confrunta PUBLIC cu d-na prof.Dana Marchitan care sa faca echipa cu"profi de mate uniristi",Dan Popoiu,Enache Patrascu,Cornel Noana si Cristinel Stiru in rezolvarea problemei de matematica numita "ingineria finaciara de la CUP Focsani".Precizez ca in calitate de cetateni ai mun.Focsani, cei cinci"profi de mate"cu care doresc sa ma confrunt,sunt la fel de FURATI ca si mine.Calitatea de oameni politici a acestor "profi de mate" le-a permis sa ocupe diferite functii,iar eu pentru ca am considerat NENEGOCIABILA ingineria finaciara de la CUP.Focsani,4 ani dupa ce mi s-a desfacut DISCIPLINAR contractul de munca pe motiv ca mi-am permis sa GANDESC,am trait din munca de salahor,iar ca bonus datorita inspectorului Stiru Cristinel am trait si un an din ajutor de somaj. Daca postacul BALACARITOR "danb",dupa ce am avut onorea sa-l cunosc,s-a dat la fund,iar postacul "orion" a inceput sa ma ignore,mi-ar placea ca dupa acest comentariu postacul "arkan" sa-mi demonstreze ca este viu si miscator. In ceea ce-l priveste pe postacul "piscot-cameleon",cred ca voi ajunge in instanta, acolo unde sefa lui autodeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta, conform unor informatii de presa si-a RENEGAT tata care-i figura in actul de nastere, pentru a demonstra ca are "SANGE ALBASTRU".

  DE Ulise Grosu, postat pe 21-03-2017, la 06:18

 • Ulise ,vezi ca azi va veni o comisie de la psihiatrie pentru a te evalua,deoarece te-ai sustras de la examenul psihologic obligatoriu conform Legii invatamantului.Vezi sa nu mirosi iar a coniac,ca nu-i frumos.Un prieten.

  DE @Ulise Grosu, postat pe 21-03-2017, la 06:32

 • interesant cum in judetul vrancea , declarat psd pana in maduva oaselor , s- aputut impune un inspector general tip neica nimeni si a si dat concurs la urgenta ...in oltenia , prin dolj sau gorj , abia acum s-a scos la concurs functia de inspector general ... poate ne explica gelu , raluca , rodica ...

  DE ohoho, postat pe 21-03-2017, la 06:41

 • @"@Ulise Grosu"; Iubite postac "piscot cameleon", de ce umbli tu cu cioara vopsita si zici ca-i papagal ? Cu un astfel de comportament, nu crezi ca-i compromiti "SANGELE ALBASTRU" pe care pretinde ca-l are sefa ta autodeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta ?

  DE Ulise Grosu, postat pe 21-03-2017, la 06:42

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost