Un profesor a încercat să copieze la examenul de titularizare din Vrancea, iar 66 s-au retras din examen
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Un profesor a încercat să copieze la examenul de titularizare din Vrancea, iar 66 s-au retras din examen
Un profesor a încercat să copieze la examenul de titularizare din Vrancea, iar 66 s-au retras din examen
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Examenul de titularizare în învățământ a fost unul greu pentru 66 de candidați, care au ales să se retragă din examen, după ce au văzut subiectele, iar altul a ales să copieze, motiv pentru care a fost eliminat din concurs. În cazul lui, metodologia prevede că, timp de un an de zile, nu are voie să se mai încadreze în învățământ. Cei care au ales să părăsească examenul înainte de final, nu vor avea evaluate lucrările. Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul Bogdan Ciubotaru de la IȘJ Vrancea, din cei 428 de candidați înscriși la examenul național de titularizare, au fost prezenți 378. Examenul a avut loc ieri, la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”. Rezultatele vor fi afișate pe 18 iulie, urmând ca pe 18 și 19 iulie să se poată depune și contestații. Pentru a se putea titulariza, profesorii trebuie să obțină minim nota 7, atât la proba practică, precum și la cea scrisă. Potrivit calendarului de organizare a examenului de titularizare din acest an, rezultatele finale de după contestații vor fi făcute publice pe 25 iulie, urmând ca după 26 iulie să înceapă ședințele de repartizare a candidaţilor cu media minimum 7 (şapte) . 

 

5 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu a incercat sa copieze,a gasit in banca o sticla de votka de a lui Ulise si s-a uitat bietul om sa vada ce scrie pe eticheta.

  DE candidat, postat pe 13-07-2017, la 10:14

 • @"candidat"; Iubite postac "piscot-cameleon", trebuie sa recunosc ca am fost bucuros ca in aceasta noapte nu te-am mai bantuit, dar observ ca atunci cand te-ai DESTEPTAT, gandul tot la mine ti-a fost. Mare PEZEVENCHI mai esti "piscot-cameleon" !

  DE Ulise Grosu, postat pe 13-07-2017, la 10:38

 • Nu s-a orientat.Daca vorbea cu Minca sau Chirtoc rezolva problema .Nu s-au dus cele doua cu lucrarile la Ploiesti si Tirgoviste degeaba.dracu a mai vazut sa trimiti inspectorul de specialitate cu lucrarilie de la disciplina lor.

  DE sistem, postat pe 13-07-2017, la 14:34

 • Cine naiba a pus-o pe analfabeta de Chirtoc inspectoare?Ea nu stie Sa scrie,n-a promovat un examen de titularizare,voi stiti ce vorbiti fratilor? Inspector la educatori?Doamne!Vai de mama ei!Nu i-o fi rusine?Dar stiti voi proverbul???? Vai de sistemul de invatamant pe mana caror lepre a ajuns??!!!Rusine,fratilor!Rusine!!!!

  DE AMALIA, postat pe 13-07-2017, la 21:36

 • La ce disciplina a dat candidatul eliminat? Nume. Sa dati sa l faceti de ras!!!

  DE Cineva, postat pe 13-07-2017, la 22:19

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost