Un laptop, bani și telefoane mobile, ridicate în urma perchezițiilor la doi tineri cercetați pentru trafic de droguri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un laptop, bani și telefoane mobile, ridicate în urma perchezițiilor la doi tineri cercetați pentru trafic de droguri
Un laptop, bani și telefoane mobile, ridicate în urma perchezițiilor la doi tineri cercetați pentru trafic de droguri
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

REȚINUTI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

    Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Două persoane au fost reținute.
La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, au desfășurat o acțiune, în municipiul Focșani, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc, introducere în țară de droguri de risc și spălare de bani.
Din cercetări a reieșit faptul că, începând din anul 2017, un bărbat de 30 de ani și o tânără de 19 ani ar fi desfășurat activități de trafic și deținere de droguri, în vederea consumului propriu și al vânzării acestora, către alte persoane. Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat 4 percheziții la locuințele celor în cauză, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un laptop, 1.500 de lei, mai multe telefoane mobile și înscrisuri. 7 persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, pentru audieri.
În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și favorizarea infractorului, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Informații de background:
În acest dosar penal, la data de 22 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, au depistat alți doi bărbați, de 26 și 33 de ani, care s-au întors din Spania, de unde ar fi procurat 5 kg. de cannabis, droguri pe care le-ar fi trimis în țară printr-o firmă de transport internațional de mărfuri. Coletul a fost interceptat și ridicat din Deva, județul Hunedoara, de polițiști.
Ulterior, polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare în județele Vrancea, Brașov și în București, în urma cărora au fost ridicate un laptop, 4.000 de lei, 630 de euro, 3 telefoane mobile, un grinder metalic și 65,83 g. de cocaină, fiind dispusă aplicarea sechestrului asigurator asupra unui autoturism. Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 aprilie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost