Un elev a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o balustradă pe scările liceului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un elev a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o balustradă pe scările liceului
Un elev a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o balustradă pe scările liceului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

     Un băiat, care ar avea 11 ani, potrivit polițiștilor, elev al Grupului Școlar „Grigore Gheba” din Dumitrești, a ajuns ieri, în jurul prânzului, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce ar fi căzut pe scările unității de învățământ.  Potrivit unor surse, băiatul, împreună cu un coleg, se dădeau pe balustradă. Se pare că, din joacă, cei doi s-ar fi împins, iar cel de 11 ani ar fi căzut pe scări și s-ar fi lovit. Acesta a ajuns la spital unde medicii l-au diagnosticat cu  "traumatism cranio-cerebral închis, prin cădere de la alt nivel".
      ”Doi elevi s-au lovit în timp ce se jucau la o balustradă de la etajul I și au căzut. Unul dintre elevi nu a pățit nimic, în timp ce al doilea s-a lovit mai tare. Noi am chemat imediat medicul din localitate, care l-a evaluat până la sosirea ambulanței. Băiatul a fost cooperant tot timpul, nu avea nimic rupt, era lovit la o ureche”
, ne-a spus profesorul Durel Găloiu, directorul Grupului Școlar Grigore Gheba.
     Potrivit informațiilor furnizate de acesta, cei doi sunt elevi care creează probleme. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs, când toți profesorii erau la ore, cei doi fiind observați de femeile de serviciu pe hol, acestea anunțând incidentul. Conducerea unității de învățământ a luat decizia ca pe fiecare palier în parte să fie zilnic câte un profesor de serviciu, tocmai pentru a limita astfel de incidente. Cadrele didactice fac de serviciu în timpul pauzelor, pentru că în timpul orelor sunt la cursuri.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost