Un deținut din Penitenciarul Focșani a încercat să-și pună capăt zilelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un deținut din Penitenciarul Focșani a încercat să-și pună capăt zilelor
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O bătrână din Gugești a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean prezentând arsuri de gradul doi, după ce a încercat să stingă focul care i-a cuprins locuința. Ea fost internată de urgență la chirurgie plastică. „A.C., femeie în vârstă de 80 de ani, din localitatea Gugești, arsură prin flacără facies și mână stângă, suprafață 10%, grad II. Pacienta se internează la chirurgie plastică”, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului.
    O femeie din Mera și un bătrân din Ciorăști au ajuns la UPU, după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. „D.A., femeie în vârstă de 52 de ani, din localitatea Mera, policontuzionată prin accident rutier declarat în urmă cu două zile” „T.I., bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea Ciorăști, traumatism șold drept prin accident rutier declarat”.
    Un bărbat din Vulturu a ajuns la UPU, după ce a fost bătut. El prezenta semne de lovire în zona feței. „I.M., bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Vulturu, traumatism cranio-facial prin agresiune, echimoză, traumatism piramidă nazală”.
    O tânără din Mera a ajuns la UPU, după ce s-a intoxicat cu mai multe medicamente. Ea fost internată în secția Boli Interne. „T.N., femeie în vârstă de 19 ani, din localitatea Mera, intoxicație polimedicamentoasă. Pacienta se internează în secția Interne”.
    Tot din cauza unor pastile a ajuns la UPU și un deținut al Penitenciarului Focșani. Cu scopul de a-și pune capăt zilelor, el a înghițit mai multe pastile, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „J.M., bărbat în vârstă de 37 de ani, Penitenciarul Focșani, ingestie voluntară cu Diazepam, în scop suicidar, tulburare de personalitate. Pacientul se internează în secția Interne”
    În prezent, starea de sănătate a deținutului este stabilă, acesta reîntorcându-se la Penitenciar, după cum ne-au precizat reprezentanții unității. „Joi, 13 aprilie 2017, în jurul orei 1320, un deţinut aflat în custodia  Penitenciarului Focşani a fost prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani, pentru investigații medicale de specialitate, întrucât acesta a afirmat că a ingerat voluntar mai multe medicamente.  Menţionăm că starea de sanătate a deţinutului este stabilă, fapt pentru care acesta a fost readus în unitate, în jurul orei 20,40, fiind în continuare, monitorizat. Totodată, acesta este în evidența cabinetului medical al unității cu afecțiuni cronice pentru care primește tratament de specialitate. Deţinutului i s-a întocmit raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate”, potrivit comunicatului de presă al Penitenciarului Focșani.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost