Un copil, un adolescent și doi bărbați au ajuns bătuți la UPU Focșani

0
1173


Un copil de 14 ani din Fitionești a fost adus joi după amiază la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce a fost lovit de un consătean. În urma evaluării pe care au făcut-o, medicii au decis că minorul trebuie internat la chirurgie infantilă, acesta prezentând traumatism la nivelul capului și mai multe contuzii. „P.C.A., persoană de sex masculin în vârstă de 14 ani, din localitatea Fitionești, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral minor. Internat chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. Surse oficiale ne-au spus că principalul suspect este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal în această cauză și se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate care au au fost condițiile în care s-a petrecut incindentul. „În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte acte de violență”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vracea.
    Un bărbat din Obrejița a ajuns de urgență joi după amiază la UPU, după ce a fost bătut. Bărbatul prezenta semne de lovire în zona abdomenului, a capului și coaste rupte. El a fost internat, pentru investigații și îngrijiri medicale, în cadrul secției de chirurgie, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „M.C., bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitatea Obrejița, traumatism toraco-abdominal prin agresiune cu fractură de arc costal VII pe linia axilară dreaptă, traumatism cranio-cerebral închis. Internat chirurgie”.
    Tot joi, un bărbat din Viișoara a ajuns la UPU cu multiple contuzii, după ce a căzut din căruță. Conform buletinului de presă al spitalului, în momentul în care a ajuns la spital, bărbatul prezenta și stare de șoc hipotermic. „R.I., bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Viișoara, policontuzionat prin accident rutier (cădere din căruță), șoc hipotermic”.
    Un adolescent din Focșani a ajuns joi seara la UPU, lovit în zona feței și cu buza spartă. Deși băiatul fusese bătut destul de rău, el a refuzat să se interneze, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „M.A., bărbat în vârstă de 17 ani, din Focșani, traumatism cranio-facial cu plagă contuză buză superioară prin agresiune. Pacientul refuză internarea”.
    Un bărbat din Ploscuțeni a ajuns joi la UPU cu ochiul stâng sângerând, după ce a fost bătut. Bărbatul a fost trimis de urgență la oftalmologie. „D.I., bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Ploscuțeni, traumatism ochi drept prin agresiune, hemoragie conjunctivală ochi drept. Bilet de trimitere oftalmologie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here