Un copil și un adolescent, la UPU după ce au căzut de pe biciclete
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un copil și un adolescent, la UPU după ce au căzut de pe biciclete
Un copil și un adolescent, la UPU după ce au căzut de pe biciclete
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe persoane au ajuns, joi, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, după ce au fost victimele unor accidente rutiere. Astfel, o tânără din Galați, pasageră pe o motocicletă, a ajuns la UPU în jurul orei 17:30, după ce șoferul acesteia a încercat să evite coliziunea cu un tir încărcat cu marfă. Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Mândrești spre Răstoaca. Tânăra nu a avut nevoie de internare, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „N.L.G., femeie în vârstă de 27 de ani din Galați, politraumatism prin accident rutier. Pacienta nu se internează”. „La data de 12 aprilie a.c, ora 17.00, un bărbat de 27 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 23 în localitatea Mândrești, din direcția Vulturu – Focșani, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcției de deplasare părăsind partea carosabilă. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere de pe motocicletă, o femeie de 27 ani, din municipiul Galați, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcoolotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal“, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    De asemenea, un focșănean de 65 de ani a ajuns joi la UPU, în urma unui accident rutier. El a suferit mai multe lovituri la cap, torace, coloană cervicală și mâna stângă, dar nu a avut nevoie de internare. „S.S., bărbat în vârstă de 65 de ani, din Focșani, politraumatism prin accident rutier, contuzie craniu, torace, coloană cervicală și mână dreaptă. Pacientul nu se internează”.
   
Un adolescent din Focșani a ajuns la UPU după ce a căzut de pe bicicletă și s-a rănit la mână. „M.C., persoană de sex masculin, în vârstă de 15 ani, din Focșani, plagă escoriată față dorsală, mână stângă prin cădere de pe bicicletă. Pacientul nu se internează”.
    Tot de pe bicicletă a căzut și un copil de 10 ani din Vulturu, acesta lovindu-se  tot la mâna stângă. „S.A., persoană de sex masculin, în vârstă de 10 ani, din localitatea Vânători, traumatism articulație pumn stâng prin cădere de la același nivel (bicicletă). Pacientul nu se internează”.
    O tânără din Slobozia Bradului a fost internată la chirurgie, după ce a ajuns la UPU prezentând un traumatism grav la nivelul capului, suferit în urma unui accident rutier. „J.R., femeie în vârstă de 23 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă în regiunea superio-parietală stângă prin accident rutier, contuzie toracică. Pacienta se internează la chirurgie”.
    Alți doi focșăneni au ajuns la spital cu traumatisme la mâna stângă suferite prin agresiune. Ei nu au avut nevoie de internare, după cum se precizează în buletinul de presă al spitalului. „M.R., bărbat în vârstă de 29 de ani, din Focșani, contuzie genunchi drept, traumatism cu plagă pumn stâng (agresiune). Pacientul nu se internează”. „L.O.R., bărbat de 26 de ani, din Focșani, traumatism de mână stângă. Pacientul nu se internează”. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost