Un copil de 1 an și 8 luni și un biciclist au fost aduși în COMĂ, luni seară, la UPU Focșani; copilul a murit la spital
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un copil de 1 an și 8 luni și un biciclist au fost aduși în COMĂ, luni seară, la UPU Focșani; copilul a murit la spital
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un copil de 1 an și 8 luni, din Adjud, a fost adus în comă, luni seară, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului județean Focșani. Surse din cadrul spitalului spun că minorul ar fi fost găsit cu mai multe plăgi la nivelul capului în fața porții. El prezenta traumatism cranio cerebral prin târâre, stare comatoasă, escoriații la nivelul feței și al unui picior. A fost adus intubat, iar în timpul investigațiilor a făcut stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, copilul a murit la spital. Polițiștii au fost sesizați și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.
    Tot luni seară, un biciclist în vârstă de 38 de ani, în stare de ebrietate, a intrat cu bicicleta într-un cap de pod la Coza-Tulnici și a fost adus la UPU în stare comatoasă, cu fracturi craniene.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost